ASFALT ŞANTİYESİ 17 İLÇEYE HİZMET VERİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin İl genelinde başlattığı yol yapım hamlesinde Germencikteki Neşetiye Şantiyesi büyük önem taşıyor.
Haber Tarihi: 26.10.2016
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi Nesetiye santiyesinde saatte 30 ton asfalt üretiyor.

Büyüksehir statüsünün ardindan il genelinde baslattiklari yol yapim çalismalarinda asfalt santiyelerinin büyük önem tasidigini kaydeden Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “ Nesetiye santiyemiz yol yapim ve bakim çalismalarimizda erken müdahale prensibiyle organize ettigimiz bir santiyemiz. Saatte 30 ton asfalt üretme kapasitesine sahip olan Germencik Santiyemizin, bu kapasitesini kisa süre içinde 2 katina çikarmayi planliyoruz. Büyüksehir statüsü ile birlikte il genelinde baslattigimiz yol hamlemize 2017 yilinda da devam edecegiz.” dedi.

56 bin metrekarelik alan üzerinde bulunan Nesetiye Santiyesi, yol yapim ve bakim çalismalarinda en hizli müdahale yapilabilecek sekilde organize edilmis durumda. Santiyede Toplamda 600 ton olmak üzere, her biri 60 ton kapasiteli 10 adet Bitüm stok tanki, her biri 28 ton kapasiteli 10 adet Bitüm Baglayici  (Astar) stok tanki, 33 tonluk 7 adet Fuel Oil yakiti stok tanki, her biri 1000 ton kapasiteli 2 Adet Roadmiks stok deposu ve 60 bin ton kapasiteli  agrega malzemesi stok alani bulunuyor.

|