YILLARDIR SÜREN YOL SORUNUNU BAŞKAN ÇERÇİOĞLU ÇÖZDÜ

Aydın Büyükşehir Belediyesi il genelinde uyguladığı yol çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Haber Tarihi: 25.10.2016
|

Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Daire Baskanligi ekipleri çalismalar kapsaminda Umurlu ile Asagi Kayacik Mahallesi’ni birlestiren Sariçam sokakta sati kaplama çalismalari yaparak mahalle halkinin derdine çare oldu.

“BASKAN ÇERÇIOGLU’NDAN ALLAH RAZI OLSUN”

Uzun süredir yapilamayan ve mahalle halkinin büyük sikinti çektigi 2 bin 900 metre uzunlugundaki yolu yapan Aydin Büyüksehir Belediyesi’ne tesekkür eden mahalle halki “Baskanimiz Özlem Çerçioglu’ndan Allah razi olsun. Bizi büyük bir dertten kurtardi” diye konustular.

“YILLARDIR YAPILAMAYANI ÇERÇIOGLU YAPTI”

Asagi Yakacik mahalle muhtari Necati Yildiz mahalle halki adina Baskan Çerçioglu’na tesekkür ederek,  “Mahalle halkinin okula giderken kullandigi yol olmasindan dolayi bu yolun yapimi bizim için çok önemliydi. Kis günlerinde çamurdan ve yol bozuklugundan çocuklarimizi okula gidemiyordu, bizde yerel ürünlerimizi ilçeye götürüp ekmegimizi kazanamiyorduk. Sayin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Çerçioglu, bir sözümüzle istegimizi yerine getirdi, yillardir yapilamayan yolu yapti. Mahalle halkinin en büyük sorunu olan yol sorununu çözen Baskan Çerçioglu’na mahallem ve sahsim olarak çok tesekkür ediyorum” diye konustu.    

|