ÇAKIRBEYLİ KÖY PAZARI’NDA ŞENLİK HAVASI

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Çakırbeyli Köy Pazarı”nı gezdi.
Haber Tarihi: 24.10.2016
|

Koçarli Belediye Baskani Mutlu Öztürk, Çakirbeyli Muhtari Mehmet Demir ve çok sayida vatandas ile birlikte pazari gezen Baskan Çerçioglu, Çakirbeyli halkinin ilgisi karsisinda ilerlemekte bile zorluk çekti.

Çakirbeyli halki ve pazarci esnafiyla sohbet eden, yerel ürünlerin bulustugu köy pazarinda alisveris de yapan Baskan Çerçioglu,  elleriyle saç böregi pisirdi.

Her zaman üreticinin ve esnafin yaninda olduklarini belirten Baskan Çerçioglu,  pazar ziyaretinde yaptigi açiklamada, “Biz her zaman üreticimizin ve çiftçimizin yanindayiz. Burada vatandaslarimiz kendi ürettikleri dogal ürünlerin satisini yapiyor. Aydinli vatandaslarimiza pazara gösterdigi yogun ilgiden dolayi tesekkür ediyorum. Amacimiz vatandaslarimizi memnun etmek. Halk ister Büyüksehir Belediyesi yapar ” diye konustu.

Aydin Büyüksehir Belediye Bandosu ve palyaço gösterileri, çocuklara dagitilan balonlar ile Çakirbeyli köy pazari’nda senlik havasi eserken, vatandaslar dogal ürünleri bulabilme firsatini veren köy pazarini Aydinlilarla bulusturan Baskan Çerçioglu’na tesekkür ettiler.

|