Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim Ayı I. Birleşim Meclis Karar Özetleri

AYDIN BÜYÜKSEHIR BELEDIYE MECLISI EKIM AYI  11.10.2016

TARIHLI I. BIRLESIM MECLIS KARAR ÖZETLERI

Karar No:345

Karar: 22.09.2016 tarihli Eylül Ayi Meclis Toplantisinin II. Birlesimine ait zabit özetinin okunan haliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No:346

Karar: Karpuzlu Ilçesi Ektirli Mahallesinde bulunan eski 824 parselin Karpuzlu-Ektirli yolu kamulastirma islemleri kapsaminda 5216 Sayili Büyüksehir Belediye Kanununun geçici 2.maddesinin 7.fikrasi geregi Aydin Büyüksehir Belediyesi adina tesciline toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi

Karar No:347

Karar: Belediye ve Bagli Kuruluslari Ile Mahalli Idare Birlikleri Norm Kadro Ilke ve Standartlarina Dair Yönetmelikte Degisiklik Yapilmasina Iliskin Yönetmeligin 8.maddesi kapsaminda 657 Sayili Devlet Memurlari Kanununa tabi atamalarin gerçeklestirilmesi için tanzim edilen (II) Sayili Bos (Memur) Kadro Degisiklik Cetvelinin tasdikine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No:348

Karar: Aydin Büyüksehir Belediye Meclisinin 10/02/2015 tarih 62 sayili kararinin karar kisminda yer alan “… Efeler Ilçesi, Hasanefendi Mahallesi, Gençlik Caddesi No:3, PTT karsisi, tapunun 6399 ada, 1 parsel numarasinda kayitli bulunan otopark alani” ifadesinin iptal edilerek “Efeler Ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi PTT karsisi 6399 ada, 1 parsel numarali tasinmazin bitisigindeki imar planinda otopark alani olarak ayrilan tahmini 769,69 m² yüzölçümlü tescil harici alan …” olarak degistirilmesine ve 10.02.2015 tarih 62 sayili meclis kararinin bu sekilde tashih edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.