MUHTARLAR GÜNÜNDE BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Bu yıl ikincisi düzenlenen Muhtarlar Günü sebebi ile Muhtarlar, Aydın Büyükşehir Belediyesinde, Büyükşehir Belediye Başkan vekili Evrim Karakoz ve büyükşehir belediyesi bürokratları ile bir araya geldiler.
Haber Tarihi: 19.10.2016
|

Efeler Muhtarlar Dernegi Baskani ve Kardesköy Mahalle Muhtari Hasan Hüseyin Anol, Dagemir Muhtari Ayhan Korkmaz, Derekoy Muhtari Ali Ilhan, Egrikavak Muhtari Muhsin Kiyar, Isikli Muhtari Ercan Özçineli, Kuyulu Muhtari Ali Kiliçasla, Tepecik Muhtari Mevlüt Basak ve  Yilmazköy Muhtari Sahin Can’in katildigi ziyarette, Muhtarlar talep ve düsüncelerini büyüksehir bürokratlarina birebir ileterek, etkin hizmet için görüs alisverisinde bulundu.

Isikli Mahalle Muhtari Ercan Özçineli; 19 Ekim Muhtarlar Günü’nün kendileri için çok önemli oldugunu kaydederek, “Büyüksehir Belediyemizle uyumlu bir sekilde çalismalarimizi sürdürüyoruz. Talep ve isteklerimiz büyüksehir belediyemizce en kisa süre içinde sonuçlandiriliyor. Hassasiyetleri için basta baskanimiz Özlem Çerçioglu olmak üzere, tüm yetkili arkadaslara tesekkür ediyorum ‘’ dedi.

Tepecik Mahalle Muhtari Mevlüt Basak ise konusmasinda; Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nun, Muhtarlara verdigi destekle örnek teskil etigini belirterek‘’Büyüksehir olarak baskanimiz hizmette sinir tanimiyor. Günesi ile Tepecik Mahallemizi ve tüm Aydin’i aydinlatiyor. Onun için basta Sayin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu’na, Baskan Vekilimiz Evrim beye, Meclis üyemiz Baris beye ve tüm ASKI grubuna tesekkür ederiz. Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin hizmet hizina rakip sadece Türk Hava Yollari olabilir’’ dedi.  

|