BU TESİS AYDIN’DA ŞAMPİYONLAR YETİŞTİRECEK

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından, merkez Kemer Mahallesinde yapılacak olan Atatürk Spor Tesisinin temeline ilk harç törenle atıldı.
Haber Tarihi: 06.10.2016
|

Açilisa Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nun yani sira, Aydin Milletvekili Metin Lütfi Baydar, Bozdogan Belediye Baskani Salih Tümer Apaydin, Koçarli Belediye Baskani Mutlu Öztürk, Didim Belediye Baskani Deniz Atabay, Karacasu Belediye Baskani Mustafa Büyükyapici, Karpuzlu Belediye Baskani  Tugrul Ozan, Sultanhisar Belediye Baskani Osman Yildirimkaya, Efeler Belediye Baskani Mesut Özakcan ve çok sayida vatandas katildi.

Törende konusan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Didim’den Buharkent’e söz verdikleri yatirimlari tek tek hayata geçirdiklerin kaydederek, “Aydin’da gençlerimizin ve çocuklarimizin yararlanabilecegi donanimli bir spor tesisini mutlaka yapacagiz demistim ,Tesisimizin açilisini 10 ay sonra yine burada  cosku içinde birlikte yapacagiz.19 Milyon 685 bin TL’ye mal olacak olan Atatürk Spor Tesisi 21 bin 500 metrekare alanda insa edilecek.Içerisinde açik ve kapali  olimpik yüzme havuzu,  kondisyon salonu, tenis kortlari ve kafeteryanin yani sira,Termal Saglik Binasinda, su terapi odasi , fizyoterapi merkezi ve ayrica engelli çocuk ve vatandaslarimizin faydalanabilecegi rehabilitasyon havuzu  bulunacak. 2 bin metrekarelik bir seyir terasi da yer alacak.” Dedi.

AYDIN’DAN SAMPIYONLAR ÇIKACAK

Aydinli sampiyonlarin yetisecegi bir tesisi yaptiklarin söyleyen Baskan Çerçioglu, “Sadece spor degil, maddi imkansizliklar sebebi ile sahil kenarlarina gidemeyen ailelerimizin çocuklari, Bu tesislerdeki olimpik havuzlarimizdan gönüllerince yararlanabilecekler.” Seklinde konustu

 

NAZAR ETMESINLER, GIYBET YAPMASINLAR, ÇALISSINLAR

Aydin için hizmet ve yatirim odakli çalistiklarini , bos lafla isleri olmadigini kaydeden Baskan Çerçioglu “Aydin’a bir hizmet, bir eser yapmaya basliyoruz,kazmayi vuruyoruz, malum kisiler basliyor giybet etmeye.Yok efendim ne gerek  varmis,  pahaliymis. Bunlar bir sey yapmiyor ; yapana da engel olmak için ellerinden gelen her seyi yapiyorlar. Biz büyüksehir olarak tüm gücümüzle çalismaya devam edecegiz.Yaptigimiz eserler ortada, bakin bugün yine bir eserin temelini atiyoruz.Geçen gün 15 Temmuz demokrasi kavsagimizin açilisini gerçeklestirdik. Fakat, malum kisiler de sürekli olarak yaptigimiz hizmetlere karsi bir rahatsizlik ve elestiri var. Çünkü kendileri hiç bir is yapmiyorlar, yapana da engel olmaya çalisiyorlar. Biz iki yil içinde 787 kilometre yol yaptik, bunlar 14 yilda 7 kilometrelik yolu bitiremediler. Aydin’da tas üstüne tas koyana  Allah razi olsun deriz. Ama bunlarda is yok, laf çok. Simdi bunlara soruyorum niçin Otobanin devami Buharkent’e , Denizli’ye kadar  gitmiyor. 14 yildir yapmamanizin sebebi nedir.Kösk, Sultanhisar,Nazilli, Kuyucak, Buharkent’te yasayan vatandaslarimiz bu hizmeti niye alamiyorlar,cevap bekliyorum.Bizim yaptigimiz köprülü kavsagi sürekli elestirdiler. Fen Isleri Daire Baskanimiza sesleniyorum köprüye hemen kocaman bir nazar boncugu asin. Allah kem gözlerden bizi korusun. Bunlarin nazarindan Aydinimiza bir sey olacak diye vallahi çekiniyorum. Ve diyorum ki  , Nazar etme ne olur , çalis seninde olur” seklinde konustu Baskan Çerçioglu, temel atma töreninde Atatürk Spor Tesisi için nazar duasi okutmayi da ihmal etmedi.

Aydin Milletvekili  Metih Lütfi Baydar’da konusmasinda, Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin , ilin dört bir yanini bu tesislerle donatacagini belirterek, Belediyecilikte Türkiye’ye örnek olduklarini vurguladi.

Konusmalarin ardindan Baskan Çerçioglu, Milletvekili Baydar, Belediye Baskanlari ve vatandaslar dualarla tesisin temeline ilk harci biraktilar.

|