KARPUZLU OTOGARINA KAVUŞTU

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Karpuzlu’ya yapılan otogar törenle hizmete açıldı.
Haber Tarihi: 05.10.2016
|

Çok sayida vatandasin hazir bulundugu coskulu açilis törenine Aydin Büyüksehir Belediye Baskan Özlem Çerçioglu, Karpuzlu Kaymakami Ömer Faruk Güngen, Karpuzlu Belediye Baskani Tugrul Ozan, Çine Belediye Baskani Enver Salih Dinçer, Sultanhisar Belediye Baskani Osman Yildirimkaya, Koçarli Belediye Baskani Mutlu Öztürk katildi.

Karpuzlu Belediye baskani Tugrul Ozan yaptigi konusmada , hizmetleri ile Karpuzlu’nun çehresini degistirdigi için Baskan Çerçioglu’na tesekkürlerini sundu. Karpuzlu Kaymakami Ömer Faruk Güngen’in konusmasinin ardindan kürsüye çikan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Seçimden önce ne söz verdiysek tutuyoruz. Onun mutlulugunu yasiyorum. Siz isteyin biz yapalim. Karpuzlu ne istiyorsa 24 saat emrindeyiz” dedi.

Aydin il genelinde hiçbir ayrim yapmadan hizmet için çalistiklarin kaydeden Baskan Çerçioglu, “Otogar iki katli, bes adet bilet satis,3 adet yerel ürün satis ofisi, mescit, kafeterya ve restorana sahip. 8 bin 300 metrekare alan üzerindeki otogarin maliyeti de 1,5 milyon liradir” ifadelerin kullandi

KARPUZLU’YA HIZMET GITMEZ DEDILER

Seçim çalismalarinda Aydin kent merkezinde ne yapiliyorsa Karpuzlu’ya da aynisi yapilacak sözünü  hatirlatan Çerçioglu konusmasini su sekilde sürdürdü, “Aydin kent merkezinde ne yapildiysa  aynisini Karpuzluya yapacagim dedim. O siralarda kahvelerde çarsilarda bazi vatandaslarimizin kafasinda soru isareti vardi. Soru isaretlerinin olmasi dogaldi. Yillardir Karpuzlu hizmet aldi mi? almadi. Egri oturalim dogru konusalim. ‘Karpuzlu çikmaz yol. Karpuzlu’ya hizmet yapilir mi? Karpuzlu’ya hizmet gider mi?’ dediler. Biz ne dedik, Aydin kent merkezinde ne varsa aynisi Karpuzlu’da olacak. Ben bugün sizlere verdigim sözü yerine getirmenin mutlulugu içindeyim.” seklinde konustu.

KARPUZLU’YA SOSYAL VE SPOR TESISI

Büyüksehir Belediyesi’nin Karpuzlu’ya verdigi hizmetleri de siralayan Baskan Çerçioglu, toplam 26 bin 200 metre içme suyu, 17 bin 280 metre kanalizasyon, 625 metre yagmur suyu hatti, 166 bin metrekare asfalt kaplama ve yeni yol, üreticileri için de 5 bin metrekare tarimsal sulama alanini gerçeklestirdiklerini, 6 bin 200 metrekare alanda yapimi devam eden Karpuzlu Sosyal ve Spor tesisinin içinde olimpik yüzme havuzu bulundugunu kaydetti. Baskan Çerçioglu, tesisin Nisan ya da Mayis ayinda açilacagini belirtti.

Karpuzlu Belediye Baskani Tugrul Ozan kurdele kesimi öncesi Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na ilçelerine yaptigi hizmetlerden dolayi plaket takdim etti.

|