YENİPAZAR KÜLTÜR MERKEZİNİN TEMELİ ATILDI

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenipazar ilçesinde yapılacak olan Kültür Merkezinin temeline ilk harç coşkulu bir törenle atıldı.
Haber Tarihi: 04.10.2016
|

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani  Özlem Çerçioglu’nun yani sira temel atma törenine Yenipazar Kaymakami Ercan Erkol, Yenipazar Belediye Baskani Zafer Savci, Bozdogan Belediye Baskani Salih Tümer Apaydin, Sultanhisar Belediye Baskani Osman Yildirimkaya, sivil toplum kurulusu temsilcileri ve çok sayida vatandas katildi.

Açilista konusan Aydin Büyüksehir Baskani Özlem Çerçioglu, 17 ilçede oldugu gibi Yenipazar’da da hizmetlerine devam ettiklerini kaydederek, “Iste bugün Kültür Merkezimizin temel atma törenini gerçeklestiriyoruz En kisa zamanda birlikte açilisini da gerçeklestirecegiz. Tesisimiz zemin ve iki kat olarak planlandi. Tesisimiz 3 bin metrekare toplam alanda 2 katli olacak.Zemin katta nikah salonu ve ASKI birimlerimiz,Birinci katta sergi salonu, atölye, sekreterya ve 2 adet derslik bulunacak.2. katta ise dügün salonu ve teras kafe yer alacak.Kültür merkezimizden her yas gurubundaki vatandasimiz yararlanabilecek. Ben gücümü  halkimizdan alirim. Halkimiz ister, Büyüksehir Belediyesi yapar” ifadelerini kullandi.

Yapilan konusmalarinin ardindan Baskan Çerçioglu, Kaymakam Ercan Erkol ve belediye baskanlari ile hep birlikte insaatin temeline harç biraktilar.

|