“TOPUKLU EFE ÇAĞDAŞ TÜRK KADINININ EN DEĞERLİ ÖRNEKLERİNDEN BİRİDİR”

Ünlü Yazar ve televizyon programcısı Nazan Şara Şatana imza günü için geldiği Aydın’da Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’ndan övgü dolu sözlerle bahsetti.
Haber Tarihi: 03.10.2016
|

“Topkapi sifresi” ve “Ayasofya’da gece bulusmasi” adli kitaplarinin imza günü için bir alisveris merkezinin davetlisi olarak Aydin’a gelen Satana, Aydin’in çok güzel bir sehir oldugunu belirterek, “Türkiye’ye örnek olmus Topuklu Efe Özlem Çerçioglu’nun basarilarini ilgiyle ve çok yakindan takip ediyorum” dedi.

Aydinlilarla bulusan ünlü yazar, “Aydin’a kadin eli degdigi her haliyle belli” diyerek Baskan Çerçioglu’nun hizmetlerini ve projelerini çok begendigini ifade etti.

“HERKES ÇERÇIOGLU’NU ÖRNEK ALSIN”

Vatandaslarla sohbet edip kitaplarini imzalayan Nazan Sara Satana, “Aydin çok güzel bir sehir. Aydin’da bayan bir Büyüksehir Belediye Baskani oldugu sehrin her noktasindan belli oluyor. Bende Büyüksehir Belediye Baskani Topuklu Efe’nin hayraniyim ve Istanbul’da olmama ragmen yakindan takip ediyorum.  Yaptigim programlarda Sayin Çerçioglu’nun çagdas Tük kadininin en degerli örneklerinden biri oldugundan her zaman bahsediyorum. Sayin Çerçioglu’nu tüm bayanlarin örnek almasi lazim. Kendisini tebrik ediyorum ve basarilarinin devamini diliyorum” sözleriyle Aydin büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’ndan övgü dolu sözlerle bahsetti.

|