AYDIN BŞB’NİN YOL ÇALIŞMALARI HIZ KESMİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Haber Tarihi: 14.09.2016
|

Bugüne kadar il genelinde 2 Milyon 200 bin metrekare sicak asfalt, satih kaplama ve parke kaplama yol çalismasi yapan Aydin Büyüksehir Belediyesi ekipleri Kurban Bayrami öncesi de çalismalarindan hiz kesmedi. Ekipler bazi mevkilerde gece saatlerinde de çalismalarina devam ettiler.

Kaliteli sicak asfalt kaplama ile sürücülerin trafikteki sürüs kalitesini arttiran Aydin Büyüksehir Belediyesi araliksiz sürdürdügü çalismalari ile vatandaslardan da övgü aliyor. Efelerde Çine Caddesi, Girne Mahallesi Sehitler Bulvari, Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Bulvari, bati Aydin Bulvari, Yörük Ali Efe Bulvari ve Dogu Aydin bulvarindaki sicak asfalt çalismalarinin ardindan mevcut yollar son derece kaliteli bir hale geldi.

Ekipler ayrica bazi mevkilerde çalismalarini gecede sürdürüyorlar. Söke Ilçesinin Bagarasi Mahallesinde sicak asfalt kaplama çalismalarinin bir an önce tamamlanmasi için çalismalar gece saatlerinde de devam ettirildi.

 Vatandaslar basta Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu olmak üzere emegi geçen tüm büyüksehir personeline tesekkürlerini, Aydin Büyüksehir Belediyesini telefonlarla arayarak yada mail yoluyla bildiriyorlar.

|