ÇAKIRBEYLİ TESİSİNE GÖZÜ GİBİ BAKIYOR

Demokrasi şehidi merhum başbakan Adnan Menderes’in memleketi Çakırbeyli’ye Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Adnan Menderes Anı Köşesi ile Çok Amaçlı Salonu Çakırbeylili vatandaşların yıllardır beklediği hizmeti veriyor.
Haber Tarihi: 11.09.2016
|

Çakirbeyliler tesislerine büyük ihtimam gösteriyorlar.

Çakirbeyli sakinlerinin, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na yillardir mahallelerinde dügün salonu eksikligi yasadiklarini belirtmelerinin ardindan, büyüksehir belediyesince yatirim programinda öne alinarak hayata geçirilen tesis Çakirbeylililerin özel günlerine ev sahipligi yaparken, merhum Basbakan Adnan Menderes’in ani kösesi ile yakin tarihi de gözler önüne seriyor.

 

“ÇERÇIOGLU TARIHTE IZ BIRAKACAK”

Çakirbeyli Mahalle Muhtari Mehmet Demir, tarihte iz birakan insanlar arasinda Özlem Çerçioglu’nun adinin olacagini belirtip, Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu olmak üzere emegi geçenlere tesekkür ederek, “Tesisimizde vatandaslarimiz dügünlerini son derece ekonomik bir biçimde yapiyor. Baskanimiz Özlem Çerçioglu büyük bir ihtiyacimizi giderdi. Halkimiz çok memnun. Bu tesis bize emanet, Çakirbeyli halki  olarak tesisimize gözümüz gibi bakiyoruz” dedi

 “24 SAAT HIZMETINIZDEYIM”

Çakirbeylilerin hangi yatirima ihtiyaci varsa hayata geçireceklerini hatirlatan Baskan Çerçioglu; “Biz sözümüzün eriyiz. Çakirbeylililer istedi, Büyüksehir olarak biz yaptik. Tesislerimiz artik mahalle sakinlerimizin hizmetinde. Muhtarimiz ve halkimiza emanet.. Biz hemserilerimizden aldigimiz güçle çalisiyor, hizmet üretiyoruz.  Çarkirbeyli’nin hak ettigi yatirimlara devam edecegiz. 24 saat Çakirbeylilerin hizmetindeyim“ ifadelerini kullandi.

Iki katli tesiste 500 kisilik kapali, 500 kisilik de açik dügün salonunun yani sira sergi salonlari, yeni muhtarlik birimi bulunuyor.

|