AYDIN TEKSTİL PARK HİZMETE AÇILDI

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Büyükşehir tarafından kamulaştırılan Aydın Tekstil Parkını, Aydın Tekstil Alanı’nda törenle hizmete soktu.
Haber Tarihi: 15.08.2016
|

Parkin açilisina Bozdogan Belediye Baskani Tümer Apaydin, Karpuzlu Belediye Baskani Tugrul Ozan, Koçarli Belediye Baskani Mutlu Öztürk, Sultanhisar Belediye Baskani Osman Yildirimkaya, muhtarlar ve çok sayida vatandas katildi.

FABRIKA BINASI FUAR ALANI OLACAK

Vatandaslarin isteklerinin çok önemli oldugunu belirten Baskan Çerçioglu, “Vatandaslarimizin burayla ilgili düsüncelerini sorduk. Ben zaten sonucun yesil alan çikacagini tahmin ediyordum. Vatandas ne istiyorsa biz onu yapiyoruz. Fabrika binasi da fuar alani olacak. Çünkü Aydin’in çok ciddi fuar alanina ihtiyaci var. Çok amaçli salonlar olusturulacak ve kafeler, çay bahçeleri yani Aydin halkina hizmet edecek sosyal mekanlar olusacak. Sportif faaliyetler, kosu yollari açilacak. Içerisinde bin tane tescilli çam agaci var." diye konustu.

BETON YIGINI YAPTIRMAM

Tekstil alani ile ilgili her zaman akillarinda yesil alan oldugunu kaydeden Çerçioglu, "Buradan bir kez daha söylüyorum. Burayi hiç kimse ben oldugum sürece beton yiginina çeviremez. Hiçbir zaman bunu yaptirmam" dedi. Aydin Tekstil'de hemen hemen her aileden bir üyenin çalistigini kaydeden Çerçioglu sözlerini su sekilde tamamladi: "Fuar alaninda çalisan isçi kardeslerimizin isimleri, fotograflari bir müzede olacak. Ani müzesi olusturacagiz. Sabah 08.00’dan gece 24.00’a kadar açik olacak. Tüm vatandaslarimiz gelebilir. Pikniklerini yapabilir." Yapilan duanin ardindan kurdele kesilerek parkin açilisi gerçeklestirildi. Halkin hizmetine açtik. Bundan sonra sabah saat 8:00 ile gece 24'e kadar halkimiz buradan istifade edebilecek.

 

|