BAŞKAN ÇERÇİOĞLU ÇİNE’DE DEMOKRASİ YÜRÜYÜŞÜNE KATILDI

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Çine’de gerçekleştirilen Demokrasi yürüyüşüne katıldı.
Haber Tarihi: 02.08.2016
|

Yürüyüse ayrica CHP Aydin milletvekili Metin Lütfü Baydar, Çine Belediye Baskani Salih Dinçer, Koçarli Belediye Baskani Mutlu Öztürk,  Sultanhisar Belediye Baskani Osman Yildirimkaya ile çok sayida Çineli vatandas katildi. Çineli vatandaslar yürüyüs boyunca Baskan Çerçioglu’na büyük ilgi gösterdi.  

Yürüyüsün ardindan ilçe meydaninda, “En büyük baskan bizim baskan” sözleri ve alkislarla sahneye çikan Baskan Çerçioglu, “Bu ne güzel Çine, çagdas, demokratik, laik Çine’nin Aydinlik yüzleri, cumhuriyet ve demokrasi asiklari, hepinizi selamliyorum” diyerek sözlerine basladi.

“DARBEYI ÇINE’DEN LANETLIYORUM”

   Ülkenin önemli bir süreçten geçtigini belirten Baskan Çerçioglu, “15 Temmuz günü milletimizin özgür iradesine karsi girisilen darbe girisimini Çine’den bir kez daha lanetliyorum. Bu ugurda canlarini veren vatandaslarimiz ve kahraman güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet, yaralilarimiza acil sifalar diliyorum”  diye konustu.

“ÇINE’YE HIZMET DEVAM EDECEK”

Çine’ye yapilan hizmetler hakkinda da bilgiler veren Baskan Çerçioglu, “Amacimiz Aydinimizi bastan basa hizmet agiyla kusatip daha yasanir bir kent haline getirmek. Bunun için de sizden aldigimiz güç bu yolda bizim en büyük destegimizdir. Hizmetlerimiz devam edecek. Bunlarin içinde yer alan Çine Spor ve Sosyal Tesisimizi hizmetinize sunduk,Yeni Terminal binasi, Çine Nikah Salonu, yeni Kültür Merkezi, Cumhuriyet Mahallesinde yapacagimiz nikah salonu, Kabalak Çayi Köprüsü ve yeni itfaiye binasi yatirimlarimiz kisa zaman içinde sizlerin hizmetinde olacak. Çine’ye bugüne degin 380 bin metrekare yeni yol, 38 bin 470 metre içme suyu, 3 bin 300 metre yagmursuyu ve 2 bin 540 metre kanalizasyon hattini yaptik. Sizlerle beraber her seyin en iyisini yapmaya devam edecegiz”  sözlerini meydandaki Çineliler uzun süre alkisladi. 

|