BÜYÜKŞEHİR, YOL YENİLEME ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi, il genelinde asfalt kaplama, yol bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Haber Tarihi: 01.08.2016

Aydin Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Dairesi Baskanligi ekipleri, 2016 yili asfalt kaplama programi dâhilinde Kuyucak Inönü Bulvari 1,7 uzunlugunda olup kazi çalismalari devam ediyor. Temel malzeme serimi tamamlandikça asfalt döseme islemleri de yapiliyor.

Atatürk Caddesiyle beraber 35 000m2 lik çalisma alaninda toplam uzunluk 4,1 km yol yapilacak. Temel malzeme, binder tabakasi, asinma Tabakasi’yla beraber yol tamamlanmis olacak.

Büyüksehir Belediyesi’nin yapmis oldugu yol çalismalarindan memnun olduklarini ifade eden Kuyucak sakinleri, Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkürlerini ifade ettiler.