“BAŞKAN ÇERÇİOĞLU TARİHTE İZ BIRAKACAK”

Demokrasi şehidi merhum başbakan Adnan Menderes’in memleketi Çakırbeyli’ye Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Adnan Menderes Anı Köşesi ile Çok Amaçlı Salon Kompleksi düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Haber Tarihi: 29.07.2016
|

Açilisa Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nun yani sira, Koçarli Belediye Baskani Mutlu Öztürk,  Bozdogan Belediye Baskani Salim Tümer Apaydin, Karpuzlu Belediye Baskani Tugrul Ozan, Sultanhisar Belediye Baskani Osman Yildirimkaya, Çine Belediye Baskani Salih Dinçer ile çok sayida  Çakirbeylili vatandas katildi.

                                                                                   

 “ÇERÇIOGLU TARIHTE IZ BIRAKACAK”

Çakirbeyli Mahalle Muhtari Mehmet Demir, tarihte iz birakanlar  insanlar arasinda Özlem Çerçioglu’nun adinin olacagini belirterek, Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu olmak emegi geçenlere tesekkür etti.

 Tamamlanan tesisin açilisinda yaptigi konusmasina Istiklal Marsi’nin ilk kitasini okuyarak baslayan Baskan Özlem Çerçioglu; “Korkmuyoruz çünkü bizim gücünü ve cesaretini asil Türk milletinden alan tunç yüreklerimiz var. Korkmuyoruz çünkü bizim özgürlük kivilcimini Anadolu topraginda alevlerinden Mustafa Kemal’imiz var. Keske herkes Mustafa Kemal’in askerleri olabilseydi. Korkmuyoruz çünkü bizim vatanin bölünmez bütünlügü ugruna kendini tanklara ve bombalara siper eden, demokrasi ve özgürlüge adamis milyonlarimiz var. Çakirbeyliler ve Aydinlilar bu ülkede darbenin acisini yüreginde en iyi hisseden kisilersiniz. Çünkü sizler demokrasi sehidi merhum basvekil Adnan Menderes’in hemserilerisiniz” dedi.  

 “24 SAAT HIZMETINIZDEYIM”

Çakirbeylilerin hangi yatirima ihtiyaci varsa hayata geçireceklerini söylediklerini hatirlatan Çerçioglu; “Biz sözümüzün eriyiz. Siz istediniz Büyüksehir olarak biz yaptik ve açilisini yapiyoruz. Merhum Basbakan Adnan Menderes için Ani Kösesi ve Çok Amaçli Salonlarin bulundugu sosyal tesisleri yaptigimiz için çok mutluyum. Tesislerimiz artik mahalle sakinlerimizin hizmetinde ve muhtarimiza emanet. Ayrica merhum basbakanimiz Menderes’in aziz hatirasi bu tesiste yasamaya devam edecek. Biz hemserilerimizden aldigimiz güçle çalisiyor, hizmet üretiyor, sizlerin destegi ile Çarkirbeyli’nin hak ettigi yatirimlari getirmeye devam edecegiz. 24 saat Çakirbeylilerin hizmetindeyim“ ifadelerini kullandi.

Konusmalarin ardindan Baskan Çerçioglu’na plaket takdim edilirken, daha sonra Baskan Çerçioglu ve beraberindeki heyet tarafindan Adnan Menderes ani kösesi ve çok amaçli salonun açilisi yapildi.

Açilisi yapilan iki katli  tesiste 500 kisilik kapali ,500 kisilik de açik dügün salonunun yani sira  sergi salonlari, yeni muhtarlik birimi de  bulunuyor.

|