AYDIN BÜYÜKŞEHİR, DEMOKRASİ ŞEHİTLERİ İÇİN LOKMA DÖKTÜRDÜ

Aydın Büyükşehir Belediyesi , 15 Temmuz tarihinde Milletin özgür iradesine karşı girişilen darbe teşebbüsümün de hayatını kaybeden vatandaşlar için Atatürk Kent Meydanında lokma döktü.
Haber Tarihi: 22.07.2016
|

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nun talimati ile Atatürk Kent Meydani’nin dört bir yani  “Demokrasimize Sahip Çikmaya Devam Ediyoruz” pankartlari ile donatilirken, meydanin girisinde darbe tesebbüsüne direnirken hayatini kaybeden demokrasi sehitleri için lokma döktürüldü.

Aydin Büyüksehir Belediyesi Baskan  vekili ve meclis üyesi Evrim Karakoz,  Büyüksehir Belediye Meclis üyesi Baris Altintas, Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter vekili Ertugrul Yamen ile Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter yardimcisi Bülent Bozbas vatandaslara  lokma dagittilar.

Darbecilere karsi direnirken hayatini kaybeden vatandaslari rahmetle andiklarini kaydeden Aydin Büyüksehir Belediyesi  Baskan vekili ve meclis üyesi Evrim Karakoz, “ Milletimizin siyasi bir ayrim gözetmeksizin kararli  ve dik durusu sayesinde darbe girisimi basarisiz oldu. Aydin Büyüksehir Belediyesi olarak Cumhuriyetimiz ve demokrasimize sahip çikmaya devam edecegiz. Demokrasi sehitlerimizin ruhlari sad olsun .” ifadelerini kullandi. Vatandaslarin yogun ilgi gösterdigi lokma dagitiminda,  bir daha demokrasimize karsi bu tür saldirilara girisilmemesi dileginde bulunuldu.

|