HERKESE ÖRNEK OLAN BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞANINDAN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA ZİYARET

Geçtiğimiz günlerde yol temizliği yaparken bulduğu 5 bin euro’yu (yaklaşık 16 bin TL) yetkililere teslim ederek örnek bir davranış sergileyen Aydın Büyükşehir Belediyesi temizlik görevlisi çalışanı Bilal Ergin, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.
Haber Tarihi: 20.07.2016
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Daire Baskanligi Temizlik Isleri Sube Müdürlügü’nde temizlik görevlisi olarak çalisan 30 yasindaki Bilal Ergin, yol ve kaldirim temizligi yaparken Nazilli’de bir çanta bulmustu. Ziyarette konusan Ergin, çantayi bulduktan sonra hiç düsünmeden yetkililere teslim ettigini belirterek çantanin sahibine teslim edilmesinde sonra çok mutlu oldugunu belirtti.

“HERKESE ÖRNEK OLMASINI TEMENNI EDIYORUM”

Duyarli davranisi ile her kesimden insanin takdirini kazanan ve örnek olan Ergin’i kutlayan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Yol temizligi görevini yerine getirirken para dolu bir çanta bulan çalisanimiz hiç tereddüt etmeden yetkililere bu çantayi teslim etmistir. Kendisini dürüst davranisi nedeniyle tebrik ediyorum, kutluyorum.  Onurlu bir davranis sergileyen Bilal Ergin’in herkese örnek olmasini temenni ediyorum” diye konustu.

Baskan Çerçioglu örnek davranisi nedeniyle Aydin Büyüksehir Belediyesi çalisani Bilal Ergin’i altin ve çesitli hediyelerle ödüllendirdi. 

|