AYDIN’IN GURURLARINDAN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA ZİYARET

Antalya'da düzenlenen U17 Türkiye Şampiyonası finalinde Göztepe’yi yenerek Türkiye şampiyonu olan Aydınspor 1923 U17 Futbol Takımı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.
Haber Tarihi: 20.07.2016
|

Türkiye Sampiyonasi maçlarinda Aydin’i ve Ege’yi Antalya’da temsil eden Aydinspor 1923, hem Türkiye hem de gönüllerin sampiyonu olmayi basarmisti.

Büyük bir basariya imza atan genç efeler Baskan Çerçioglu’na kazandiklari kupayi hediye ederek, takim olarak basarilarinin artarak devam edeceginin sözünü verdiler.

Türkiye sampiyonu olan Aydinspor 1923 U17 Futbol Takimini tebrik eden Baskan Çerçioglu, “Genç sporcularimizi yakaladiklari basari nedeniyle kutluyorum. Bu gençler Aydinspor 1923’ün gelecegidir. Altyapi çok önemli bu yüzden genç oyuncularimizla basariyi yakalayacagiz.  Önümüzdeki yilda basarilarinin devamini diliyorum. Biz Aydin Büyüksehir Belediyesi olarak basarili sporcularimizin her zaman yanindayiz” dedi.

KICKBOKS TÜRKIYE SAMPIYONU’NDAN ZIYARET

 2016 Türkiye Kickboks Sampiyonasi’nda Türkiye sampiyonu olan Aydin Büyüksehir Belediyespor kulübü sporcusu Sedat Demir de Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nu ziyaret etti.

Samsun’da gerçeklestirilen sampiyona’da 51 kg’da Kickboks Türkiye Sampiyonu olan Sedat Demir 27 Agustos’da Irlanda’da yapilacak olan Avrupa Sampiyonasi’nda ülkemizi, Aydin’i ve Aydin Büyüksehir Belediyesi’ni temsil edecek.

Demir, sampiyon olmasinda emegi geçenlere tesekkür ederek, “Basta Aydin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu olmak üzere hocalarima egitmenlerime çok tesekkür ediyorum” dedi.  Basarili sporcuyu sampiyonlugu nedeniyle kutlayan Baskan Çerçioglu, Irlanda’da yapilacak Avrupa Sampiyonasi’nda basarilar diledi.  

|