MİNİKLER HEM EĞLENİYOR HEM YÜZMEYİ ÖĞRENİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin 9-14 yaş arasındaki çocuklar için düzenlediği yüzme kursları başladı.
Haber Tarihi: 14.07.2016

Çocuklar, egitim havuzlarinda üç hafta boyunca Çocuk Kültür Merkezleri egitmenleri esliginde yüzme ögrenecek. Kültür merkezlerinin degisik aktiviteleri ile yaz dönemini degerlendiren ögrenciler, yaz aylarinda hem eglenip hem de yüzmeyi ögrenecek.

Veliler yaz dönemi etkinliklerinden duyduklari memnuniyeti dile getirerek, ''Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin yüzme kurslari açmasi hem bizi hem de çocuklarimizi sevindirdi. Hem yüzme ögreniyor hem de eglenceli vakit geçiriyorlar. Aydin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu'na egitime ve gelecegin teminati çocuklara verdigi önem nedeniyle tesekkür ediyoruz” dediler.

Sicak yaz günlerinin yasandigi Aydin’da, verilen egitimden son derece mutlu olduklarini ifade eden ögrenciler, “Son derece eglenceli ve temiz bir ortamda yüzme kursu almamizi saglayan Aydin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Özlem Çerçioglu’na çok tesekkür ediyoruz” ifadelerini kullandilar.