BAŞKAN ÇERÇİOĞLU, MENDERES’İN MAHALLESİ’NDE İFTARA KONUK OLDU

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, merhum başbakanlardan Adnan Menderes’in doğduğu, Koçarlı ilçesine bağlı Çakırbeyli Mahallesi’nde, Büyükşehir Belediyesi’nin iftar sofrasına konuk oldu.
Haber Tarihi: 28.06.2016
|

Vatandasin yogun ilgisiyle karsilasan Özlem Çerçioglu, Çakirbeyli Muhtari Mehmet Demir, meclis üyeleri ve vatandaslar tarafindan karsilandi.

Yediden yetmise her yastan Çakirbeyli hemserilerinin ilgisine tesekkür eden Baskan Çerçioglu, vatandaslarla bol bol sohbet etti.

“BASKAN ÇERÇIOGLU ILE HIZMET GÖRMEYE BASLADIK”

Iftar yemeginin ardindan yaptigi konusmada Baskan Çerçioglu'na tesekkür eden Çakirbeyli Mahallesi Muhtari Mehmet Demir, "Büyüksehir Belediyemizin iftar yemeginde Sayin baskanimizla olmaktan dolayi çok mutluyuz. Ilk defa böyle bir etkinlik Sayin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu döneminde yapiliyor. Baskanimiz Özlem Çerçioglu ile birlikte Çakirbeyli hizmet görmeye basladi. Kendisinden Allah razi olsun. Çakirbeyli halki olarak hemserimiz Özlem Çerçioglu’nu çok seviyoruz. Ayrica çok amaçli dügün salonu ve muhtarlik binamiz tamamlanmak üzere. Böyle bir eseri bizlere kazandirdigi için hem sahsim hem Çakirbeyliler adina sayin Aydin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu’na çok tesekkür ediyorum” diye konustu.

“HEMSERILERIMLE OLMAKTAN MUTLUYUM”

Baskan Çerçioglu ise Çakirbeyli’de hemserileriyle birlikte iftar sofrasinda bulunmaktan dolayi çok mutlu oldugunu belirterek, “Çakirbeyli’de hemserilerimle bir arada olmaktan dolayi çok mutluyum. Çakirbeyli muhtarimiz çok çaliskan bir muhtar. Bu yüzden Çakirbeyli çok sansli. Çakirbeyli’ye hizmetlerimiz devam edecek. Bundan kimsenin süphesi olmasin. En kisa sürede muhtarlik binasi ve çok amaçli dügün salonunu hizmetinize açacagiz. Herkese hayirli ramazanlar diliyorum” sözleri Çakirbeylilerden büyük alkis aldi.

Iftar yemeginin ardindan Baskan Çerçioglu, Büyüksehir Belediyesi tarafindan yapimi tamamlanmak üzere olan Çakirbeyli Muhtarlik binasi ve çok amaçli dügün salonunda incelemelerde bulundu.

|