SÖKELİLERDEN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA NAZAR BONCUĞU

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Söke’de Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin iftar sofrasını katıldı.
Haber Tarihi: 27.06.2016

Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin her gün birçok noktada düzenledigi iftar yemegi dün Söke’nin ‘Arap Mahallesi’ olarak bilinen Cumhuriyet Mahallesi Koçlar Park’inda verildi.

Iftar alaninda Söke Belediye Baskani Süleyman Toyran, meclis üyeleri ve yediden yetmise birçok kisinin ilgisiyle karsilasan Baskan Çerçioglu, masalari tek tek dolasarak vatandaslarla bol bol sohbet etti.

Yogun ilginin oldugu iftar çadirinda Baskan Çerçioglu, kendi elleriyle Sökeli hemserilerine iftar yemegi dagitti.

Iftar yemeginin ardindan büyük ilgi karsisinda ilerlemekte bile zorlanan Baskan Çerçioglu’na, Elif Melez isimli bir teyze nazar boncugu takarak, “Basarili çalismalariyla örnek olmus baskanimizi Söke’de görmekten dolayi çok mutluyuz. Allah çaliskan baskanimizi nazarlardan korusun, Allah basimizdan eksik etmesin. Ömrümüzün sonuna kadar Özlem Çerçioglu’nun yanindayiz” ifadelerini kullandi.

Gösterilen yogun ilgi karsisinda Sökeli vatandaslara tesekkür eden Baskan Çerçioglu, Söke halkina hayirli ramazanlar diledi.