ÜNİVERSİTELERDEN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA PLAKET

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın’da yaptığı başarılı çalışmalar ve hayata geçirdiği projeler ile tüm Türkiye’ye örnek olmaya devam ediyor.
Haber Tarihi: 24.06.2016
|

Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden olan Anadolu ve Akdeniz Üniversitesi ögrencileri Baskan Çerçioglu’na basarili çalismalarindan dolayi tesekkür plaketi verdi.

ANADOLU VE AKDENIZ ÜNIVERSITESI’NDEN PLAKET

Çevre kirliligini önlemek, yesil alanlara verilen önem ve geri dönüsüm projelerine verdigi desteklerden dolayi Anadolu Üniversitesi Yenilenebilir Enerji Kaynaklari Kulübü adina Baskan Çerçioglu’na tesekkür eden Tayfun Koçak, “Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nun çalismalarini yakindan takip ediyoruz.  Aydin çagdas ve özel bir kent olmus. Baskan Çerçioglu’nun yesil alanlara önem verdigini ve çevreye duyarliligini da biliyoruz. Anadolu Üniversitesi adina Yenilenebilir Enerji Kaynaklari Kulübü olarak Baskan Çerçioglu’na bu duyarliligindan dolayi çok tesekkür ediyoruz” dedi.

Akdeniz Üniversitesi Doga ve Çevre Toplulugu, yesil alanlarin korunmasi adina gerçeklestirilen çalismalardan dolayi, Akdeniz Üniversitesi Ögrenci Konseyi Sualti Sporlari Toplulugu ise dalis turizmine verdigi desteklerden dolayi Baskan Çerçioglu’na tesekkür plaketi sundu.

“AYDIN BÖYLE BASKANI OLDUGU IÇIN ÇOK SANSLI”

Akdeniz Üniversitesi Ögrenci Konseyi Sualti Sporlari Toplulugu adina plaketi veren Mehmet Giritli, dalis turizmine verdigi desteklerden dolayi Baskan Çerçioglu’na tesekkür plaketi sunmak istediklerini belirterek, “Sayin baskanimizin turizme yaptigi katkilar ve verdigi hizmetlerden dolayi üniversite gençligi adina çok mutluyum. Aydin böyle bir baskana sahip oldugu için çok sansli. Dünyanin en büyük resif amaçli batirilan Airbus A300 tipi uçagini ilgiyle izledik.  Böylesi büyük bir batiga sahip olmasi Kusadasi'nin ismini ön plana çikartacak ve dalis turizmi canlanacaktir. Dalis turizmine katkilarindan dolayi Baskan Çerçioglu’na çok tesekkür ediyoruz” diye konustu.

Yaptiklari nazik ziyaret ve plaketlerden dolayi ögrencilere tesekkür eden Baskan Çerçioglu, Aydin’da vatandaslarin istekleri dogrultusunda sosyal belediyecilik anlayisiyla hizmet vermeye devam edeceklerini belirtti.    

|