BAŞKAN ÇERÇİOĞLU İNCİRLİOVA EĞREK’TE İFTARA KATILDI

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, İncirliova Eğrek mahallesinde Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin iftar sofrasına konuk oldu.
Haber Tarihi: 23.06.2016

Ramazan boyunca her gün il genelinde kurulan iftar sofralarina konuk olarak vatandaslarla birlikte iftar açan Baskan Çerçioglu’nu,  Egrek’te mahalle muhtari Levent Özkan ve mahalle sakinleri karsiladi.

Egrek mahalle muhtari Levent Özkan, mahallenin 25 yillik su sorununu çözen Baskan Çerçioglu’na tesekkür ederek, “Mahallemiz su konusunda büyük sikinti çekiyordu. Bu sorun bilinmesine ragmen yillardir kimse çözmedi. 25 yillik sorunumuzu Sayin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu çözdü. Kendisine ne kadar tesekkür etsek azdir.  Mahallem ve kendim adina Baskanimiza çok tesekkür ediyorum” diye konustu.

Incirliova Egrek’te iftar sofrasinda vatandaslarla bir arada olmaktan dolayi mutlu oldugunu belirten Baskan Çerçioglu,  vatandaslarla bol bol sohbet etti, hayirli ramazanlar diledi.