BAŞKAN ÇERÇİOĞLU ÜRETİCİYE DESTEK İÇİN 250 TON PATATES ALDI

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu üreticiye destek olmaya devam ediyor.
Haber Tarihi: 21.06.2016
|

Baskan Çerçioglu, üreticiye destek amaçli Bozdoganli patates üreticisinden 250 ton patates aldi.

Bozdogan Eymir Mahallesi’nde Aydin Büyüksehir Belediyesi iftar sofrasina konuk olan Baskan Çerçioglu, iftar yemegi öncesinde üreticinin elinde kalmis 250 ton patatesi büyüksehir belediyesi olarak satin aldi. Etkinlige Bozdogan Belediye Baskani Tümer Apaydin, Bozdogan Tarimsal Kalkinma Kooperatifi Baskani Hüseyin Ekmekçi, patates üreticileri ve vatandaslar katildi.

Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan alinan patatesler Aydin il genelinde 10’ar kiloluk torbalar halinde dagitilacak.

ÜRETICININ IMDADINA BASKAN ÇERÇIOGLU YETISTI

Bozdogan Belediye Baskani Tümer Apaydin, üreticiye çok büyük destek olan Baskan Çerçioglu’na tesekkür ederken, Bozdogan Tarimsal Kalkinma Kooperatifi Baskani Hüseyin Ekmekçi ise “Patates üreticilerimiz çok zor durumdaydi. Sikintida olan üreticinin imdadina Sayin Aydin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu yetisti. Kendisinden Allah razi olsun. Üretici alici bulamiyordu, ürünler tarlada kalmisti. Mutlulugumuzu tarif edemeyiz. Üreticiler ve aileleri adina Baskan Çerçioglu’na çok tesekkür ediyoruz” diye konustu.

ÜRETICININ HER ZAMAN YANINDAYIM

Üreticiye her zaman sahip çikacaklarini belirten Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Üreticiye destek halka hizmet amaciyla zor durumda olan üreticimizin imdadina yetistik. Tarlada kalan patatesleri alarak üreticimize rahat bir nefes aldirdik. Çiftçimiz, üreticimiz merak etmesin. Ben oldugum sürece asla sikintiya düsmeyeceksiniz. Her zaman yaninizdayim. Aldigimiz patateslerin dagitimina hemen basliyoruz, il genelindeki ihtiyaç sahiplerine 10ar kiloluk paketler seklinde ulastiracagiz. Hem üreticimize destek olacagiz, hem de fakir fukaraya sahip çikacagiz” sözleri Bozdogan halki ve üreticilerden büyük alkis aldi.

Baskan Çerçioglu, iftar ve patates alimindan sonra kendi elleriyle basin mensuplarina ve vatandaslara kar helvasi dagitti.  

|