AYDIN BŞB’DEN AYDINLI ANNELERE 20 BİN ADET ÇİÇEK

Aydın Büyükşehir Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yılda Anneler Gününü çiçeklerle kutladı
Haber Tarihi: 08.05.2016
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi, Efeler Merkez ve il genelinde kurdugu stantlarda , Çine’nin Mutaflar Mahallesindeki  bayan üreticilerden temin edilen  20 bin adet  çiçegi annelere ve anne adaylarina dagitti.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, dünya’nin en zor ve en kutsal görevini Annelerin yerine getirdigini ifade ederek, “ Annelerimiz için  ne yapsak azdir. Onlar , sevginin, sefkatin, fedakarligin ve hosgörünün sembolüdürler. Basta sehit ve gazi Annelerimizin olmak üzere; tüm Annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, saglik, huzur ve mutluluklar diliyorum”  ifadelerini kullandi.

BASKAN ÇERÇIOGLU ÇESTEPELI ANNEYI UNUTMADI

Çestepe Mahallesinde, 21 yasindaki dogustan yürüme engelli oglu Ali Eren Çagli’nin yillarca,  tüm zorluklara gögüs gererek bakimini saglayan  41 yasindaki Sebahat Çagli’da Baskan Çerçioglu tarafindan unutulmadi.

Baskan Çerçioglu tarafindan Aydin’da yilin annesi olarak belirlenen Sebahat Çagli’yi ziyaret eden büyüksehir belediyesi yetkilileri kendisine çiçek ve çikolata ikram ederek, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’nun selamlarini ilettiler. Anneler Günün de Baskan Çerçioglu’nun kendisini unutmamasinin büyük bir vefa ve düsünce örnegi oldugunu kaydeden Sebehat Çagli, “Baskanimiz Özlem Çerçioglu hanimefendiye gösterdigi anne  duyarliligi ile destek ve yakin ilgileri  için çok tesekkür ediyorum” dedi.

 

|