BAŞKAN ÇERÇİOĞLU ÇİÇEK FESTİVALİNİN ONUR KONUĞU OLDU

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile Bayındır Belediyesi tarafından düzenlenen 19. Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali’nin onur konuğu olarak katıldı.
Haber Tarihi: 05.05.2016
|

Bayindir halki festivalde kurulan Aydin Büyüksehir Belediyesi standini gün boyunca ziyaret etti.

Bayindir’da Bayindir Belediye Baskani Dr. Ufuk Sesli tarafindan karsilanan Baskan Çerçioglu, her gittigi yerde oldugu gibi Izmir Bayindir’da da büyük ilgiyle karsilandi.

Özellikle bayanlarin yogun ilgi gösterdigi Baskan Çerçioglu festival alaninda “Hepimizin topuklu efesi” “bayanlarin gurur kaynagi” seklinde tezahüratlar ve alkislar esliginde yürüdü. 

Sehir Stadinda gerçeklesen açilis törenine Baskan Çerçioglu’nun yani sira Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Aziz Kocaoglu, ilçe belediye baskanlari ile vatandaslar katildi.

“AYDIN’DAN ÇIÇEK DOLUSU SEVGI GETIRDIM”

  Sahneye alkislarla ve topuklu efe tezahüratlariyla gelen Baskan Çerçioglu, festivalin onur konugu olmaktan dolayi mutlu olduklarini belirterek konusmasina “Aydin’dan çiçek dolusu sevgi getirdim” cümlesiyle baslamasi sehir stadinda açilis törenine katilanlar tarafindan alkislandi.  

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu ise kalkinmanin tarimsal kesimden baslamasi gerektigi düsüncesiyle kooperatiflere destekler verdiklerini söyledi.

Baskan Çerçioglu özellikle kadin üreticilere öncelik verdiklerini dile getirerek, 19. uluslararasi çiçek festivalini en içten dileklerimle kutluyorum. Ayrica onur konugu olarak davet etmenizden dolayi da çok tesekkür ediyorum. Hepinize Aydin’dan çiçek dolusu sevgi getirdim. Aydin ekonomisinin yüzde ellisi tarima dayali. Aydin’in ekonomisini daha fazla artirmak için kalkinmanin kirsaldan baslamasi gerektigi inancindayim. Bizde bu anlamda birçok tarimsal kooperatifle otak projeler ürettik. Çine mutaflar çiçek kooperatifi, Karacasu’da mantar üretimi, Bozdogan’da yerel tohum  projeleri gerçeklestirdik ve bu projeler artarak devam edecek. Bunlari yaparken de kadinlara  önem veriyoruz, kadin kooperatifleri kuruyoruz. Bayindir’in 19. Uluslararasi Çiçek Festivali’ni kutluyorum. Davetinize çok tesekkür ediyorum” dedi.

Bayindir Belediye Baskani Dr. Ufuk Sesli  festivalin onur konugu olan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na plaket takdim etti.

Açilis törenini ardindan vatandaslar Baskan Çeçrioglu ile fotograf çektirmek için birbirleriyle yarisirken, Baskan Çerçioglu vatandaslari kirmayarak bol bol sohbet etti, fotograf çektirdi.

Programin ardindan Baskan Çerçioglu yogun ilgi ile birlikte Bayindir’dan ayrildi. 

|