AYDINSPOR 1923’E BAŞKAN ÇERÇİOĞLU MORALİ

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Aydınspor 1923 futbol takımı oyuncuları, teknik heyeti ve yönetimi, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.
Haber Tarihi: 21.04.2016
|

Kendilerine desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Baskan Çerçioglu’na tesekkür eden teknik heyet ve futbolcular, pazar günü oynayacaklari zorlu Kocaeli Birlik maçi için galibiyet sözü verdiler.


SADECE BASKAN ÇERÇIOGLU DESTEK VERDI

Aydinspor 1923 Kulüp Baskani Fatih Atay, her zaman yanlarinda olan, destegini hiçbir zaman esirgemeyen Baskan Çerçioglu’na  tesekkür ederek, “Teknik heyet ve futbolcularimizla Sayin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu’nu ziyaret ederek moral bulduk. Kendisi Türkiye’ye örnek olmus çalismalarinin yaninda kentin takimi Aydinspor 1923’ün her zaman destekçisi. Hiç kimse bize yardim etmedi, bu takima destegi sadece Sayin Özlem Çerçioglu vermistir. Zorluklari asarak ligde üst siralara gelmemizde sayin Baskan Çerçioglu’nun büyük emegi var. Hem futbolcular, hem teknik heyet, hem Aydin halki adina tesekkür ediyorum" dedi.

PAZAR GÜNÜ BU TAKIM GALIP GELECEK

Maçlara gelen Aydinlilara tesekkür eden  Baskan Çerçioglu “Aydinspor 1923 takimina güveniyorum ve pazar günü galibiyet bekliyorum. Bu futbolcular pazar günü galip gelerek  taraftarlari mutlu edecek. Her zaman çalisarak bir yerlere gelebilirsiniz, bu takimda savasarak, emek vererek laf üretmeyerek bugünlere geldi. Bizde çalisiyoruz, çalismadan basari elde edilmez. Bütün Aydin halkini pazar günü bu önemli maça bekliyorum” diyerek futbolculardan galibiyet sözü aldi. Aydinspor 1923 futbol takimi oyunculari, teknik heyeti ve yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayi tesekkür eden Baskan Çerçioglu, futbolculara basarilar diledi.
 

|