BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NDAN ÜRETİCİYE DESTEĞE DEVAM

Geçtiğimiz yıl Aydın’daki portakal, patates ve nar üreticilerinin tarlada kalan mahsullerini büyükşehir olarak satın alarak Aydınlılara ulaştıran Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, üreticinin yanında olmaya devam ediyor.
Haber Tarihi: 13.04.2016
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi bu kez Pamukören üreticisinden  aldigi 35 ton portakali  6’sar kiloluk  torbalar halinde il genelinde vatandaslara dagitiyor.

 2015 yilinda, Sultanhisar, Atça ve Kuyucak’ta zor durumdaki portakal üreticilerinin elinde kalan 52 ton portakali  10 bin aileye ulastiran Baskan Çerçioglu,  Bozdogan Tarimsal Kalkinma Kooperatifi ile imzalanan protokolle üreticinin 100 ton patatesi, 5’er kiloluk torbalar halinde Aydin Il genelindeki 20 bin aileye dagitmisti.  Emegi tarlada kalan Karacasu’daki nar üreticisinin de imdadina yetisen Baskan Çerçioglu, kilosu 70 Kurustan 60 ton nar alarak 5’er kiloluk paketler halinde  vatandaslarin tüketimine sunmustu.

Üretici ve halkin  faydasini ayni potada bulusturmaya devam ettiklerini kaydeden Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, üreticiyi asla sahipsiz birakmayacaklarini söyledi.

       Baskan Çerçioglu, “ Aydin Büyüksehir Belediyesi olarak sosyal belediyecilik hizmetlerimize devam ediyoruz. Birinci önceligimiz vatandasimiza dokunabilmek,  katki saglayacak hizmetleri en kisa sürede sunabilmektir . Yaptigimiz bu alimlarla üreticimize destek olurken, zor ekonomik sartlar altindaki vatandaslarimizin da bir nebze olsun yaninda olabilmeyi amaçliyoruz. Üreticimizden aldigimiz 35 ton portakali il genelinde  vatandaslarimiza dagitarak tarladaki emegin heba olmayarak vatandasimizla bulusmasinin mutlulugunu yasiyorum” ifadelerini kullandi.

|