AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN ANITKABİR GEZİSİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi Germencik Turanlar Mahallesi’nden kaldırdığı üç otobüs ile Ankara Anıtkabir’e ziyaret gerçekleştirdi.
Haber Tarihi: 07.04.2016

Ziyarete katilan vatandaslar, aniti ve müzeyi gezerken duygu dolu anlar yasadilar. Ulu Önder Atatürk’ün kabrini ve müzeyi gezen vatandaslar daha sonra Afyon’a giderek burada Kocatepe Anitini da gezme firsati buldular.

Aydinlilar tarihi yerleri gezmenin mutlulugunu yasayip bol bol fotograf çektirdiler. Geziye katilan vatandaslar,  “Bizlere Ulu Önder Atatürk’ün Anitini ve Afyon Kocatepe’yi gezme firsati saglayarak, kültür gezilerini düzenleyen Aydin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Özlem Çerçioglu’na Turanlar Köyü sakinleri ve Aydin halki olarak tesekkür ediyoruz” diye konustular.