Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Mart Ayı I. Birleşim Meclis Karar Özetleri

AYDIN BÜYÜKSEHIR BELEDIYE MECLISI MART AYI 08.03.2016

TARIHLI I. BIRLESIM MECLIS KARAR ÖZETLERI

Karar No:77

Karar:Aydin Büyüksehir Belediye Meclisinin 11.02.2016 tarihli Subat Ayi Meclis Toplantisinin II. Birlesimine ait zabit özetinin okunan haliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No:78

Karar:Türkiye Belediyeler Birligi tarafindan yanginlarda kullanilmak üzere bagislanmak istenen 2 adet Ford Cargo marka itfaiye aracinin 237 Sayili Tasit Kanunun 10. maddesi uyarinca Aydin Büyüksehir Belediyesine bagislarinin kabul edilmesine ve araçlarin 2016 Mali Yili Bütçesi (T-1) Cetveline islenmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No:79

Karar:Aydin Büyüksehir Belediye Meclisi'nin 11.02.2016 tarih 64 sayili meclis kararinda sehven "1776" olarak yazilan parsel numarasinin "1766" olarak düzenlenmesine ve bu hususta alinmis olan 11.02.2016 tarih ve 64 sayili Belediye Meclis Kararinin bu sekilde tashihine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

Karar No:80

Karar:Yenipazar Ilçesi Hükümet Mahallesi tapunun 506 ada 2 parselinde kayitli Sazlik ve Göl vasfindaki "Doga Parki ve Mesire Alani" olarak düzenlenmesi yapilmis tasinmaz üzerinde 5216 Sayili Büyüksehir Belediyesi Kanununun 7. ve 27. maddeleri uyarinca yapilacak islemlere iliskin Yenipazar Belediyesi ile Aydin Büyüksehir Belediyesi arasinda protokol yapilmasina, protokolün imzalanmasi için ayni kanunun 18.maddesinin (g) bendi uyarinca Büyüksehir Belediye Baskanina yetki verilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.

Karar No:81

Karar:15.04.2016 tarihinde Ankarada düzenlenecek olan Jeotermal Kaynaklar Sempozyumuna Aydin Büyüksehir Belediye Meclis üyelerinin katiliminin bir heyetle saglanmasina, katilacak heyetin Belediye Meclisinde üyesi bulunan parti gruplarinin belirleyecegi 6 kisiden olusmasina toplantiya katilan üyelerin oybirligi ile karar verildi.