KARPUZLU CHP İLCE YÖNETİMİN’DEN ÇERÇİOĞLU’NA ZİYARET

Karpuzlu CHP İlçe Başkanı Kerim Yüksel ve Yönetim Kurulu üyeleri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu makamında ziyaret etti.
Haber Tarihi: 22.01.2016

Baskan Çerçioglu’nu ziyaret etmekten dolayi çok mutlu olduklarini belirten Yüksel, “ Özlem Çerçioglu ile Aydin çagdas ve modern bir sehre kavusmustur. Türkiye’ye örnek olan bir Büyüksehir Belediye Baskanimiz oldugu için Aydinlilar olarak çok sansliyiz. Baskanimizin hizmetleri ve  hayata geçirdigi projeleri ile gurur duyuyoruz” dedi.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, CHP Karpuzlu Ilçe Örgütünün gerçeklestirmis oldugu ziyaretten duydugu memnuniyeti ifade ederek, “Biz Büyüksehir olarak halkimiz için çalismaya, yeni hizmet ve projeler üretmeye devam edecegiz. Destekleriniz ve  nazik ziyaretiniz sebebi ile çok tesekkür ediyorum’’ dedi.