AYDIN BÜYÜKŞEHİR’DEN HALK SAĞLIĞI HİZMETİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi, yurt genelinde salgın halinde seyreden grip hastalığına karşı toplu taşıma araçlarında dezenfeksiyon çalışmalarına başladı.
Haber Tarihi: 22.01.2016
|

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, hedeflerinin grip salgininin toplu tasima araçlarindaki bulasma zincirini asgari düzeye indirmek oldugunu kaydetti. Baskan Çerçioglu, “Büyüksehir belediyesi olarak grip salginini yasandigi bu günlerde toplu tasima araçlarimizda mümkün olan dezenfeksiyon çalismalarina basladik. Aydin’da günde 60 bin vatandasimiz toplu tasima araçlarini kullaniyor.” ifadelerini kullandi.

Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan , toplu tasima araçlarinda baslatilan dezenfeksiyon  çalismalari ile Aydin Büyüksehir Belediyesinin bünyesinde bulunan 101 adet toplu tasima araci ile birlikte, Sehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifine ait 160 adet  toplu tasima aracida dezenfeksiyon islemine tabi tutulacak. Çalisma Subat ayinin sonuna kadar periyodik olarak tekrarlanacak.

Ilk etap dezenfeksiyon çalismalarini Aydin Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Ugur Cebeci ve Aydin Büyüksehir Belediyesi Saglik Daire Baskani Dr. Ismail Çevik   ile birlikte inceleyen Aydin Sehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Baskani Okan Yalçin, verilen hizmetten dolayi Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu ve çalisanlara tesekkürlerini ifade ederek, “ Halk sagligi adina büyüksehir belediyemizin verdigi hizmet son derece anlamlidir” seklinde konustu.

|