BAŞKAN ÇERÇİOĞLU, SÖKELİ MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Söke İlçesi Muhtarları ile Aydın Büyükşehir Belediyesinde bir araya geldi.
Haber Tarihi: 20.01.2016

Baskan Çerçioglu, “Büyüksehir Belediyesi olarak vatandaslarimiz  ile bizlerin arasinda köprü vazifesi gören muhtarlarimizin hizmet zincirimizdeki  yerleri çok önemli. Büyüksehir Belediyesi olarak muhtarlarimizin daima yanlarinda oldugumuzu belirtmek isterim. Muhtarlarimizla iletisim halinde, sorunlarin ivedilikle çözülmesi için koordineli bir sekilde çalismalarimiza devam edecegiz” ifadelerini kullandi.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, 2016-2017 yilinda Söke’de yapilacak olan hizmet ve yatirimlar hakkinda  muhtarlari bilgilendirirken, muhtarlarin kendilerine ilettigi taleplerinin hizmet programi içerisine alinacagini kaydetti.