Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Özlem Çerçioğlu’nun , 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Ve Atatürk Haftası Mesajı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 77. Yıldönümü ve Atatürk Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Haber Tarihi: 10.11.2015
|

Baskan Çerçioglu mesajinda  sunlari kaydetti ;“Milletine duydugu güven ve inanci ile baslattigi Milli Mücadeleyi, bagimsiz Türkiye Cumhuriyeti ile taçlandiran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 77. yildönümünde saygi, sükran ve özlemle aniyoruz.

         Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Milleti ile büyük fedakarliklar sonucu bizlere biraktigi Cumhuriyetimiz ile  Atamizin düsünce sistemi , günümüz dünyasinda bile örnek gösterilmekte, gelismekte olan ülkeler için en önemli  çagdaslasma modeli olarak ifade edilmektedir.Böylesine engin bir devlet adami ve askeri dehanin Aziz Türk Milleti’nin bagrindan çikmasi gururlarin en büyügüdür.

              Bu duygu ve düsüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Atatürk'ü ebediyete intikalinin 77. yildönümünde bir kez daha rahmetle ve saygiyla aniyorum. Atamiz fikirleri ile daima aramizda yasayacak, Türk Milletinin çagdas uygarlik hedefindeki yolunu sonsuza kadar aydinlatacaktir”

|