9 Ayda 300 Kilometre Yol

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri , 2015 yılının ilk 9 aylık döneminde il genelinde yaptığı çalışmalarla 300 kilometre yolu Aydınlıların hizmetine sundu.
Haber Tarihi: 23.10.2015
|

Baskan Çerçioglu, “2016 yilinda bu yil yaptigimizin en az iki katini vatandaslarimizin kullanimina hazir hale getirecegiz” dedi.

         Didim’den , Buharkent’e kadar tüm ilçelerde çalismalarina devam eden Aydin Büyüksehir Belediyesi ekipleri, Aydinlilarin hak ettigi karayollarindaki ulasim konforunu saglamak için çalismalarini sürdürüyorlar.

         2015 yilinin 9 aylik döneminde 378 bin metrekare sicak asfalt yol yapilirken, 73 bin metrekare dogu gurubu beton  parke , 84 bin metrekare bati gurubu beton parke, 1 Milyon 605 bin metrekare asfalt kaplama yol ve 53 bin metrekare beton parke döseme tamirati gerçeklestirildi.

         Ilk etapta Didim ve Kusadasi gibi yaz turizminin yogun yasandigi ilçelerde çalismalarini yogunlastiran büyüksehir belediyesi ekipleri, çalismalarini su an il geneline yaymis durumdalar. Ekipler çalismalarina  sicak asfalt, asfalt ve beton parke olarak farkli guruplarda devam ediyorlar.

        Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, il genelindeki çalismalarin 2016 yilinda  çok daha büyüyerek devam edecegini kaydederek, “Yaptiklarimizi yeterli bulup durmadik. Kesinliklede durmayacagiz. Büyüksehir Belediyemiz sorumluluk alani içerisindeki bütün yollarimizi hemsehrilerimizin hak ettigi sekilde kaliteli bir hale  getirecegiz. 2016 yilinda bu yil yaptigimizin en az iki katini vatandaslarimizin kullanimina hazir hale getirecegiz.” seklinde konustu.

|