Topuklu Efe’den Barış Kuşları

Halk Odaklı yatırımları ve sosyal belediyecilik faaliyetleri ile Aydın halkının Topuklu Efe ismini verdiği Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın’ın turizm merkezlerinden olan Kuşadası’nı vatandaşların tabiri ile barış kuşları ile donattı.
Haber Tarihi: 21.10.2015
|

Baskan Çerçioglu, “Vatandaslarimiz çalismamiza, “Baris Kuslari” adini verdi. Bizim de düsündügümüz aynen bu isimdi. Vatandaslarimizla ayni hissiyat içinde olmak  mutluluk verici” dedi.

 

     ISMINI KUSADALILAR VERDI

          Aydin Büyüksehir Belediyesi, Kusadasi ilçesinin, Kahramanlar Caddesinde  son derece estetik bir çalisma yapti. Kentin estetik görüntüsüne deger katmayi çok önemseyen ve ilin pek çok noktasinda örnek çalismalara imza atan Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin çalismasi halktan büyük begeni topladi. Kusadalilar çalismaya “Baris Kuslari” ismini takti.

         Baskan Çerçioglu vatandaslarin ilgisi ve begenisinin kendilerini çok mutlu ettigini kaydederek, “Vatandaslarimiz çalismamiza, “Baris Kuslari” adini verdi. Bizim de düsündügümüz aynen bu isimdi. Vatandaslarimizla ayni hissiyat içinde olmak  ayrica mutluluk verici. Barisin simgesi olan, mavi ve beyaz renkteki kuslarimiz ülkemizde yasanacak baris ve huzur dolu  günlerimizin müjdeleyicisi olsun” ifadelerini kulandi.

|