Aydınlılar Türkü Dolu Gece Yaşadı

Belediyemiz Türk Halk Müziği Korosu “Türkü Yolunda” özel konseri verdi
Haber Tarihi: 26.02.2013

Aydin Sükran Güngör Tiyatro Salonu'nda sef Özcan Yilmaz yönetiminde gerçeklesen konseri, Aydin Belediyesi Baskan Vekili Sümran Ünal, Belediye Baskan Yardimcisi Sefika Çoban, Aydin Halk Egitim Merkezi Müdürü Nurettin Yesilbursa ve türküseverler izledi.

Aydin Belediyesi Türk Halk Müzigi Korosu, geceye katilanlara birbirinden güzel 29 eser seslendirdi.

Konsere büyük ilgi gösteren ve salonu hinca hinç dolduran Aydinlilar zaman zaman türkülere eslik ederken, koro konser boyunca büyük alkis aldi.

Aydin Belediyesi’nin sanata ve sanatçiya verdigi degerden mutlu olduklarini söyleyen Koro Sefi Özcan Yilmaz, Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.

Ayrica Aydin’da ilk defa konser esnasinda isitme engelli vatandaslara söylenen türküler isaret diliyle tercüme edildi.

Aydin Belediyesi Baskan Vekili Sümran Ünal, konserin bitiminde sef Özcan Yilmaz'a çiçek takdim etti.