Tiyatro Günleri Büyük İlgi Görüyor

Tiyatro İlgisi
Haber Tarihi: 28.03.2013

Aydin Belediyesi’nin 27 Mart Dünya Tiyatro Günü kapsaminda düzenledigi  “3. Tiyatro Günleri” basladi. Aydin Belediyesi Sehir Tiyatrosu oyuncusu Umut Kaya tarafindan Dünya Tiyatro Günü bildirisi okunmasiyla baslayan 27 Mart Tiyatro Günü’nde, Aydin Belediyesi Sehir Tiyatrosu tarafindan, Refik Erduran’in yazdigi, Serkan Firtina ve Fatih Bulut’un beraber yönettikleri “Ödül” adli oyunun prömiyeri  gerçeklestirildi.

Sükran Güngör Sahnesi’nde sahnelenen oyuna Belediye Baskan Vekili Sümran Ünal, Belediye Baskan Yardimcilari Cemalettin Küçükerol, Sefika Çoban, Belediye Meclis Üyesi Altan Güney, Aydin Belediye Kültür ve Sosyal Isler Müdürü Tahir Olçum ve vatandaslar katildi.

Halil Uzel, Cafer Ilhan, Pinar Yilmaz, Bahar odabasi, Sevgi Karadeniz ve Nurhayat Aydenir’in oynadigi iki perdelik oyuna vatandaslar büyük ilgi gösterdi.

Genel Sanat Yönetmeni Serkan Firtina, “Geçen sezon baslattigimiz ekibimizi gönüllülerle gelistirme düsüncemiz ile tiyatroya gönül vermis birçok sanatseveri bünyemize kattik.

Aydin Belediyesi Sehir Tiyatrosu adindan söz ettirmeye baslayan bir tiyatro haline geldi. Bizden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu’na tesekkür ederiz” dedi.

Belediye Baskan Vekili Sümran Ünal oyun sonunda oyunculara çiçek takdim et