Çevre İçin Çocuklarımıza İnteraktif Gösteri

Başlangıç Tarihi : Monday, July 1, 2013- Bitiş Tarihi : Monday, July 1, 2013
Etkinlik Türü : Gösteri – Show – Stand up

Gösteriye Aydin Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürü Tahir Olçum, Aydin Belediyesi Çevre Koruma Birimi Amiri Gökalp Karci, Çevre Mühendisi Osman Tufan ve ögrenciler katildi. Etkinlikte katilimcilara sohbet, drama,müzik ve görsellerle zenginlestirilmis interaktif gösteri sunularak ögrencilerde çevre bilincini gelistirmek amaçlandi.

Aydin Belediyesi Sehir Tiyatrosu oyunculari Umut Kaya ve Murat Uysal yaptiklari katilimci drama ile ögrenciler neseli vakit geçirdi. Çevre mühendisi Osman Tufan ise görsel söylesi gerçeklestirirken ögrenciler çevre konusunda merak ettigi sorulari yönelttiler.

Yogun ilgi gören interaktif teatral gösterisi diger çocuk kültür merkezlerinde ve degisik noktalarda da sahnelenecek.