06.01.2011 Meclis Kararları

1. Belediye Meclisinin 03.01.2011 tarihli Ocak Ayi Meclis Toplantisinin I.Birlesimine ait zabit özetinin okunan haliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

2. Aydin Merkez Cuma Mahallesi tapunun 212 ada 25 parselde kayitli imar planinda konut alaninda kalan 486.65 m2 yüzölçümlü parselde 94.37 m2 ye tekabül eden 9437/48665 payli Belediye hissesinin Emlak beyan degerinin ve piyasa rayiç degerinin altinda kalmamak üzere, Kiymet Takdir Komisyonunca yapilacak Kiymet Takdirine göre satisi, takasi veya devir seklinde verilmesinin uygunluguna toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

3. Aydin Merkez Mesrutiyet Mahallesi tapunun 658 ada 11 parselde kayitli imar planina göre yolda ve bir kismi park alaninda kalan tasinmazin kamulastirilmasini teminen 3194 sayili kanunun 10.maddesi geregince 2007–2011 yillarini kapsayan 5 yillik imar programina alinmasina ve Imar Komisyonundan geldigi sekliyle Kiymet Takdir Komisyonunca bedelininin tespitinden sonra bütçede yeterli ödenegin ayrilmasina toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

4. Aydin Merkez Cumhuriyet Mahallesi tapunun 2034 ada 19 parselde kayitli imar planina göre tamami yolda kalan tasinmazin kamulastirilmasini teminen 3194 sayili kanunun 10.maddesi geregince 2007–2011 yillarini kapsayan 5 yillik imar programina alinmasina ve Imar Komisyonundan geldigi sekliyle Kiymet Takdir Komisyonunca bedelinin tespitinden sonra bütçede yeterli ödenegin ayrilmasina toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

5. 07/08/2006 tarih ve 158 sayili Meclis karari ile onaylanan “T.C. AYDIN BELEDIYESI ÖZEL SERVIS ARAÇLARI (P PLAKALAR) HIZMET YÖNETMELIGI’ nin 12. Maddesine; “sirket ve kooperatiflerden istenecek evraklar; Sicil Gazetesi, Meslek Odasina Kayit Oldugunu bildiren belge, Imza Sirküleri, Araç Bilgileri, Araci kullanacak Soför Bilgileri (Sürücü Belgesi Fotokopisi-Sabika Kaydi- Kimlik Bilgileri), Yukaridaki belgeler basvuruya konu her araç için ayri ayri hazirlanir ibaresinin yönetmelige eklenmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

6. T.C.AYDIN BELEDIYESI ÖZEL HALK OTOBÜSLERI ÇALISMA ve SEYRÜSEFER YÖNETMELIGI’ nin 18. Maddesine “özürlülük orani %50 ve üstü olan Özürlülerden Ücretsiz Ulasim Karti için istenecek evraklar;
-Saglik Raporu (Özür Durumunu ve Oranini Belirtir)
-Nüfus Cüzdan Fotokopisi
-Ikametgâh (Belediyemiz Mücavir Alan içinde oturduguna dair)

Belediyemiz Sehiriçi Toplu Tasima hizmetlerinden yararlandirilmak üzere 65 Yas ve Üstü vatandaslarimiza Indirimli Tasima Karti verilecektir. 65 Yas ve Üstü vatandaslarimiza Indirimli Tasima Karti düzenlemek için istenecek evraklar;
-Nüfus Cüzdan Fotokopisi
-Ikametgah (Belediyemiz Mücavir Alan içinde oturduguna dair)

istenen belgelerin temini ile birlikte Özürlülere ve 65 yas ve üstü ihtiyaç sahiplerine Sosyal Yardim Programi çerçevesinde, Ulasim Hizmetleri Müdürlügünce Ücretsiz Ulasim Karti ve Indirim Karti düzenlenir” ibaresinin eklenmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

7. 2011 yilinda uygulanmak üzere, Belediye Denetimli Özel Halk Otolarinca uygulanmakta olan mevcut ücret tarifesinin

Yolcu Tasima Ücreti: 
Sivil Tam Ücret     1.50.-TL

Talebe (Üniversite, Açikögretim, Lise,   1.25.-TL
Belediye ve Birlik Personeli)

Talebe (Ilkögretim)     1.00.-TL

Aydin Belediyesi 65 yas üstü    1.00 –TL
Indirim Karti Sahibi

olarak uygulanmasina toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

8. 2011 Yili Gelir Ücret Tarifesinin 1–7 Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü Ücretleri bölümünün 2/b maddesinde belirtilen Sükran Güngör Tiyatro Salonu ve Anfi Tiyatro için seans basina Kamu yararina faaliyet gösteren kuruluslardan KDV Dahil 250,00 TL ibaresinin Tüm Derneklerden ve kamu yararina faaliyet gösteren kuruluslardan KDV Dahil 250,00 TL seklinde degistirilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

|