02.05.2011 Belediye Meclisi Kararları

1. Zabit Özetinin okunmasi,

2. 5393 Sayili Belediye Kanunu’nun 64.maddesi geregince Belediyemizin 2010 yili Tasinir Yönetim Dönemi ve Bütçe Kesin Hesabinin görüsülmesi hususunun incelenmek üzere Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

3. Sehrimiz imar planina yapilan itirazlar ve plan tadilat teklifleri ile ilgili 25 adet dosyanin incelenmek üzere Meclis Imar Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.


4. Aydin Merkez Kuyulu Köyü tapunun, 252 ada, 1 parselde kayitli imar planinda konut alaninda kalan 787.52m2 yüz ölçümlü Belediye siyrik arsasinin emlak beyan degerinin altinda kalmamak üzere, Kiymet Takdir Komisyonunca yapilacak kiymet takdirine göre satilmasi, takasi veya devir seklinde verilmesi hususunun incelenmek üzere Meclis Imar ve Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

5. Aydin Merkez Ata Mahallesi tapunun, 1966 ada, 16 parselde kayitli imar planinda konut alaninda kalan 95.03m2 yüz ölçümlü Belediye siyrik arsasinin emlak beyan degerinin altinda kalmamak üzere, Kiymet Takdir Komisyonunca yapilacak kiymet takdirine göre satilmasi, takasi veya devir seklinde verilmesi hususunun incelenmek üzere Meclis Imar ve Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

6. Aydin Merkez Ata Mahallesi tapunun, 1966 ada, 17 parselde kayitli imar planinda konut alaninda kalan 90.74m2 yüz ölçümlü Belediye siyrik arsasinin emlak beyan degerinin altinda kalmamak üzere, Kiymet Takdir Komisyonunca yapilacak kiymet takdirine göre satilmasi, takasi veya devir seklinde verilmesi hususunun incelenmek üzere Meclis Imar ve Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

7. Aydin Merkez Cumhuriyet (Efeler) Mahallesi tapunun, 2040 ada, 23 parselde kayitli imar planinda konut alaninda kalan 216.75m2 yüz ölçümlü parselde 9.47m2'ye tekabül eden 947/21675 payli Belediye hissesinin emlak beyan degerinin altinda kalmamak üzere, Kiymet Takdir Komisyonunca yapilacak kiymet takdirine göre satilmasi, takasi veya devir seklinde verilmesi hususunun incelenmek üzere Meclis Imar ve Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

8. Aydin Merkez Cumhuriyet (Efeler) Mahallesi tapunun, 6425 ada, 19 parselde kayitli imar planinda konut alaninda kalan 326.61m2 yüz ölçümlü parselde 134.61m2'ye tekabül eden 4487/10887 payli Belediye hissesinin emlak beyan degerinin altinda kalmamak üzere, Kiymet Takdir Komisyonunca yapilacak kiymet takdirine göre satilmasi, takasi veya devir seklinde verilmesi hususunun incelenmek üzere Meclis Imar ve Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

9. Aydin Merkez Cumhuriyet (Efeler) Mahallesi tapunun, 6425 ada, 20 parselde kayitli imar planinda konut alaninda kalan 3.23m2 yüz ölçümlü Belediye siyrik arsasinin emlak beyan degerinin altinda kalmamak üzere, Kiymet Takdir Komisyonunca yapilacak kiymet takdirine göre satilmasi, takasi veya devir seklinde verilmesi hususunun incelenmek üzere Meclis Imar ve Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

10. Doganköy (Domalan) 7, 13, 19, 795 parsellerin kismen kamulastirilmalarini teminen 2007-2011 yillarini kapsayan 5 yillik imar programina ilave edilip edilmeyecegi, ilave edilmesi durumunda bütçede yeterli ödenegin ayrilmasi, hususunun incelenmek üzere Meclis Imar ve Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.
11.    22.02.2007/26442 Sayili Resmi Gazetede yayinlanan Belediye ve Bagli Kuruluslari ile Mahalli Idare Birlikleri Norm Kadro ilke ve Standartlarina Dair Yönetmelik Geregi daha önce ihdas edilmis olan ve emeklilik nedeni ile bosalmis bulunan 5 Sayili Isçi Kadro Iptal Cetvellerinin tasdikine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

12. 22.02.2007/26442 Sayili Resmi Gazetede yayinlanan Belediye ve Bagli Kuruluslari ile Mahalli Idare Birlikleri Norm Kadro ilke ve Standartlarina Dair Yönetmelik Geregi Daha önce ihdas edilmis Memur kadrolarindan bos bulunan ve Belediyenin ihtiyaç duydugu Derecede ve Normda bulunmayan ve Norma uygun hale getirmek için hazirlanan II Sayili Bos Memur Kadro Degisikligi cetvelinde ve III Sayili Memur Personelin Dolu Kadro Degisikligi cetvellerinde Derece degisikliklerinin yapilmasina toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

13. Kamu Hastanelerinde kullanilan su ücretlerinin gelir ücretlerinden ayri bir fasil olarak fiyatlarinin belirlenmesi hususunun  incelenmek üzere Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

14. Ilimizde yasayan maddi imkani olmayan, sosyal durumu zayif fakir ve muhtaç vatandaslarin nikahlarinin toplu halde kiyilabilmesi için Toplu Nikah söleni düzenlenmesi ve masraflarin belediye bütçesinden karsilanmasi hususunun incelenmek üzere Meclis Egitim Kültür Sanat ve Turizm Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

15. Türkiye Satranç Federasyonu Aydin Il Temsilciligi isbirligi ile 21-22 Mayis 2011 tarihleri arasinda genis katilimli ve özel ödüllü Satranç Turnuvasi düzenlenmesi ve masraflarinin belediye bütçesinden karsilanmasi hususunun incelenmek üzere Meclis Egitim Kültür Sanat ve Turizm Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

16. Aydin Merkez Denizli-Izmir Yolu ve Adnan Menderes Bulvari ile Mugla Bulvarinin kesisiminde bulunan kavsaga isim verilmesi hususunun incelenmek üzere Meclis Imar Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

|