27.05.2011 Olağanüstü Meclis Kararları

1. Belediye Meclisinin 05.05.2011 tarihli Mayis Ayi Meclis Toplantisinin II. Birlesimine ait zabit özetinin okunan haliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

2. 6111 Sayili Bazi Alacaklarin Yeniden Yapilandirilmasi ile Sosyal Sigortalar ve Genel Saglik Sigortasi Kanunu ve Diger Bazi Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Degisiklik Yapilmasi Hakkinda Kanun kapsaminda 5393 Sayili Belediye Kanununun 68. maddesi (d) ve (e) bendi geregince Belediyenin borçlarinin ödenmesinde kullanilmak üzere;
bankalarla kredi anlasmasi yapilarak borçlanilmasi hususunda kredi kullanilmasina, kredi kullanma tarihinin tespitine, yapilan borçlanmanin iptalini istemeye ve kredi ile ilgili tüm islemleri yapmaya, sözlesme ve evraklari imzalamaya Belediye Baskani Özlem ÇERÇIOGLU’NUN yetkili kilinmasina toplantiya katilan üyelerin oyçokluguyla karar verildi.