01.08.2011 Belediye Meclisi Kararları

1. Zabit Özetinin okunmasi,

2. Sehrimiz imar planina yapilan itirazlar ve plan tadilat teklifleri ile ilgili 17 adet dosyanin incelenmek üzere Meclis Imar Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

3. Açik ve kapali çikmalarla ilgili konularin incelenmek üzere Meclis Imar Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

4. Aydin Merkez Orta Mahalle tapunun, 519 ada, 58 parselde kayitli imar planinda konut alaninda kalan 325.85m2 yüz ölçümlü parselde 1.05m2'ye tekabül eden 3/931 payli Belediye hissesinin emlak beyan degerinin altinda kalmamak üzere, Kiymet Takdir Komisyonunca yapilacak kiymet takdirine göre satilmasi, takasi veya devir seklinde verilmesi hususunun incelenmek üzere Meclis Imar ve Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

5. Aydin Merkez Cumhuriyet (Efeler) Mahallesi tapunun, 624 ada,152 parselde kayitli imar planinda konut alaninda kalan 238.03m2 yüz ölçümlü parselde 7.59m2'ye tekabül eden 759/23803 payli Belediye hissesinin emlak beyan degerinin altinda kalmamak üzere, Kiymet Takdir Komisyonunca yapilacak kiymet takdirine göre satilmasi, takasi veya devir seklinde verilmesi hususunun incelenmek üzere Meclis Imar ve Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

6. 22.02.2007/26442 Sayili Resmi Gazetede yayinlanan Belediye ve Bagli Kuruluslari ile Mahalli Idare Birlikleri Norm Kadro ilke ve Standartlarina Dair Yönetmelik Geregi daha önce ihdas edilmis olan ve emeklilik nedeni ile bosalmis bulunan 5 Sayili Isçi Kadro Iptal Cetvellerinin tasdikine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

7. Fen Isleri Müdürlügü Merkez Üretim Tesisleri bünyesinde faaliyet göstermekte olan Bütçe Içi Iktisadi Isletme ile ilgili ana sözlesmenin tasdiki hususunun incelenmek üzere Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

8. Çocuk Kültür Merkezlerinde Bilim Merkezi kurulmasi ile ilgili hususunun incelenmek üzere Meclis Egitim Kültür Sanat ve Turizm Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

9.Yedi Eylül Senlikleri bünyesinde Uluslar Arasi Motosiklet Festivali,  Konserler, Folklör gösterileri, Sosyal ve Kültürel etkinliklerin düzenlenmesi ve masraflarin Belediye bütçesinden ödenmesi ile ilgili hususunun incelenmek üzere Meclis Egitim Kültür Sanat ve Turizm Komisyonuna ve Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

|