02.07.2012 Belediye Meclis Kararları

1.    Belediye Meclisinin 07/06/2012 tarihli Haziran Ayi Meclis Toplantisinin II. Birlesimine ait zabit özetinin okunan haliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

2.    Sehrimiz imar planina yapilan itirazlar ve plan tadilat teklifleri ile ilgili dosyalarin incelenmek üzere Meclis Imar Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

3.    Aydin Merkez Orta Mahalle tapunun, 822 ada, 45 parselde kayitli imar planinda konut alaninda kalan 206.47 m2 yüz ölçümlü parselde 3.49 m2'ye tekabül eden 349/20647 payli belediye hissesinin emlak beyan degerinin altinda kalmamak üzere, Kiymet Takdir Komisyonunca yapilacak kiymet takdirine göre satilmasi, takasi veya devir seklinde verilmesi  hususunun incelenmek üzere Meclis Imar ve Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

4.    Aydin Merkez Osmanyozgatli Mahallesi tapunun, 6157 ada, 2 ve 5 parsellerinde kayitli tasinmazlarin imar planina göre Poligon Bulvarinda kalan kisimlarinin kamulastirilmasini teminen 3194 sayili kanunun 10.maddesi geregince 2012–2016 yillarini kapsayan 5 yillik imar programina alinmasi hususunun incelenmek üzere Meclis Imar ve Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

5.    Aydin Merkez Kurtulus (Yedieylül) Mahallesi tapunun, 1152 ada, 19/A parselinde kayitli tasinmaz imar planina göre Çevre Bulvarinda kalmakta olup kamulastirilmasini teminen 3194 sayili kanunun 10.maddesi geregince 2012–2016 yillarini kapsayan 5 yillik imar programina alinmasi hususunun incelenmek üzere Meclis Imar ve Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

6.    Aydin Merkez Cumhuriyet (Efeler) Mahallesi tapunun, 624 ada, 1 parselinde kayitli tasinmazin imar planina göre Isikli Bulvari içinde kalan kisminin kamulastirilmasini teminen 3194 sayili kanunun 10.maddesi geregince 2012–2016 yillarini kapsayan 5 yillik imar programina alinmasi hususunun incelenmek üzere Meclis Imar ve Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

7.     22.02.2007/26442 Sayili Resmi Gazetede yayinlanan Belediye ve Bagli Kuruluslari ile Mahalli Idare Birlikleri Norm Kadro ilke ve Standartlarina Dair Yönetmelik Geregi daha önce ihdas edilmis olan ve emeklilik nedeni ile bosalmis bulunan 5 Sayili Isçi Kadro Iptal Cetvellerinin tasdikine  toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

8.    Itfaiye Müdürlügünde kullanilmak üzere Devlet Malzeme Ofisinden 1 adet 3 ton su kapasiteli 24 m. Merdiven monte edilmis vaziyette yangin arozözü alinmasina ve parasinin Fen Isleri Müdürlügü bünyesinden ödenmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

9.    Aydin Ticaret Odasi tarafindan hazirlanacak olan “Incir Tanitim Filmi”ne, Belediye Bütçesinden 30.000,00-TL. katkida bulunup bulunulmayacagi hususunun incelenmek üzere Meclis Egitim Kültür Sanat ve Turizm ve Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.