05.11.2012 Belediye Meclis Kararları


1. Belediye Meclisinin 04/10/2012 tarihli Ekim Ayi Meclis Toplantisinin II. Birlesimine ait zabit özetinin okunan haliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

2. Belediyemizin 2013 Yili Gelir Ücret Tarifesinin Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine oybirligi ile karar verildi

3. Belediyemizin 2013 Yili Performans Programinin Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine oybirligi ile karar verildi

4. Belediyemizin 2013 Yili Analitik Bütçesinin Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine oybirligi ile karar verildi. 

5. Sehrimiz imar planina yapilan itirazlar ve plan tadilat teklifleri ile ilgili 10 adet dosyanin incelenmek üzere Meclis Imar Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

6. Güney Ege Kalkinma Ajansi (GEKA) nin 2012 yili Dogrudan Faaliyet Destegi Programina basvurulmasina, faaliyet kapsaminda Belediyemizi Temsile, ilzama, ve faaliyet belgelerini imzalamaya Belediye Baskani Özlem ÇERÇIOGLU’na yetki verilmesine Meclis Üyeleri Nebil ALPARSLAN ve Mehmet TUGCU’nun red oylarina karsilik toplantiya katilan üyelerin oyçokluguyla karar verildi.

7. 5393 sayili Kanunun 49. maddesinin 2 nci fikrasinda “Birim Müdürlügü ve Üst Yönetici Kadrolarina yapilan atamalar ilk toplantida meclisin bilgisine sunulur” denildiginden halen Belediyemizde 657 Sayili Devlet Memurlari Kanununa tabi Sef Kadrosunda görev yapmakta olan Ibrahim GÜRDAL’in Zabita Müdürlügü’ne vekaleten atanmasi Meclisin bilgisine sunuldu.

8. Temizlik Isleri Müdürlügü bünyesinde bulunan tibbi atik Sterilizasyon tesisi, ambalaj atiklari toplama, ayirma tesisi, düzenli depolama alani için çevre izin ve lisans basvurularinin yapilabilmesi için “Çevre Yönetim Birimi” kurularak Temizlik Isleri Müdürlügüne baglanmasina ve Belediyemiz Temizlik Isleri Müdürlügünde görevli Çevre Mühendisi Ertan KAYA, Su ve Kanalizasyon Isleri Müdürlügünde görevli Mustafa ÖNAL ve Mali Hizmetler Müdürlügü emrinde görevli Mustafa INANÇ’in görevlendirilmelerine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

9. Ilimizde yasayan maddi imkani olmayan, sosyal durumu zayif fakir ve muhtaç vatandaslarin nikahlarinin toplu halde kiyilabilmesi için Toplu Nikah söleni düzenlenmesi ve masraflarin belediye bütçesinden karsilanmasi hususunun incelenmek üzere Meclis Egitim Kültür Sanat ve Turizm Komisyonuna ve Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

10. Aydin Merkez Mesudiye Mahallesi 427 ada, 7 parselde kayitli bulunan tescilli binanin kamulastirilmasini teminen 3194 sayili kanunun 10.maddesi geregince 2012–2016 yillarini kapsayan 5 yillik imar programina alinmasi hususunun incelenmek üzere Meclis Imar ve Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

|