01.07.2013 Belediye Meclis Kararları

1. Belediye Meclisinin 06/06/2013 tarihli Haziran Ayi Meclis Toplantisinin II. Birlesimine ait zabit özetinin okunan haliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

2. Sehrimiz imar planina yapilan itirazlar ve plan tadilat teklifleri ile ilgili dosyalarin incelenmek üzere Meclis Imar Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

3. Aydin Merkez Cumhuriyet Mahallesi tapunun, 1443 ada, 38 parselde kayitli imar planinda konut alaninda kalan 362.54 m2 yüz ölçümlü parselde 5.02 m2'ye tekabül eden 251/18127 payli belediye hissesinin emlak beyan degerinin altinda kalmamak üzere kiymet takdir komisyonunca yapilacak kiymet takdirine göre satisi, takasi veya devir seklinde verilmesi hususunun incelenmek üzere Meclis Imar ve Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

4. Aydin Merkez Cumhuriyet Mahallesi tapunun, 1499 ada, 17 parselde kayitli imar planinda konut alaninda kalan 5.62 m2 yüz ölçümlü belediye siyrik arsasinin emlak beyan degerinin altinda kalmamak üzere kiymet takdir komisyonunca yapilacak kiymet takdirine göre satisi, takasi veya devir seklinde verilmesi hususunun incelenmek üzere Meclis Imar ve Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

5.  Aydin Merkez Cumhuriyet Mahallesi tapunun, 2040 ada, 25 parselde kayitli imar planinda konut alaninda kalan 4.02 m2 yüz ölçümlü belediye siyrik arsasinin emlak beyan degerinin altinda kalmamak üzere kiymet takdir komisyonunca yapilacak kiymet takdirine göre satisi, takasi veya devir seklinde verilmesi hususunun incelenmek üzere Meclis Imar ve Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

6. Aydin Merkez Cumhuriyet Mahallesi tapunun, 2116 ada, 7 parselde 62.52m2, 10 parselde 31.57m2, 11 parselde 1.13m2 yüzölçümlü imar planinda konut alaninda kalan belediye siyrik arsalarinin emlak beyan degerinin altinda kalmamak üzere kiymet takdir komisyonunca yapilacak kiymet takdirine göre satisi, takasi veya devir seklinde verilmesi hususunun incelenmek üzere Meclis Imar ve Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

7. Aydin Merkez Cumhuriyet Mahallesi tapunun, 6624 ada, 2 parselde kayitli imar planinda konut alaninda kalan 4.18 m2 yüz ölçümlü belediye siyrik arsasinin emlak beyan degerinin altinda kalmamak üzere kiymet takdir komisyonunca yapilacak kiymet takdirine göre satisi, takasi veya devir seklinde verilmesi hususunun incelenmek üzere Meclis Imar ve Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

8. 5393 sayili Kanunun 49. maddesinin 2 nci fikrasinda “Birim Müdürlügü ve Üst Yönetici Kadrolarina yapilan atamalar ilk toplantida meclisin bilgisine sunulur” denildiginden halen Belediyemizde 657 Sayili Devlet Memurlari Kanununa tabi Memur kadrosunda görev yapmakta olan Zafer UÇAR’in Temizlik Isleri Müdürlügüne Vekaleten atanmasi Meclisin bilgisine sunuldu.

9. Park ve Bahçeler Müdürlügü Çalisma Yönetmeliginin incelenmek üzere Meclis Hukuk Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

10. AY-BE Iktisadi Isletmesi Bünyesinde faaliyet gösterecek olan Ismet Sezgin Parki Kültür Sokagi Sanat Kafe ile Ata Parkinda bulunan kafede satisa sunulacak olan yeni ürünlerin satis fiyatlarinin belirlenmesi hususunun incelenmek üzere Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

11. Itfaiye Müdürlügü hizmetlerinde kullanilmak üzere 1 adet 5 ton kapasiteli 4x4 Itfaiye Yangin Arozözü alinmasi hususunun incelenmek üzere Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

12. Aydin Otogarini Gelistirme ve Güzellestirme Derneginin envanterinde bulunan ekli listedeki araçlarin Belediyemize sartsiz hibesinin kabulü hususunun incelenmek üzere Meclis Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.