13 Mayıs 2014 Büyükşehir Belediye Meclisi Gündemi

                                                                                                              T.C.
                                                                                AYDIN BÜYÜKSEHIR BELEDIYESI
                                                                          BELEDIYE MECLISI TOPLANTI DUYURUSU


      Büyüksehir Belediye Meclisi 5216 Sayili Büyüksehir Belediyesi Kanununun 13.maddesi geregince asagidaki gündem maddelerini görüsmek üzere 13 MAYIS 2014 SALI günü Saat 17.00’de Güzelhisar Mahallesi Istiklal Caddesi No:4’de Büyüksehir Belediye Hizmet Binasinda bulunan Meclis Salonunda MAYIS ayi Olagan toplantisini baslatacaktir. 

Kamuoyuna duyurulur.
                  

                                                                                                                                                                             Özlem ÇERÇIOGLU
                                                                                                                                                                       Büyüksehir Belediye Baskani




G Ü N D E M :



1- 16.04.2014 tarihli Meclis Toplantisina ait karar özetlerinin okunmasi, 

2- 5393 Sayili Belediye Kanunu’nun 64.maddesi geregince Aydin Belediyesinin 2013 yili Tasinir Yönetim Dönemi ve Bütçe Kesin Hesabinin görüsülmesi, (Mali Hizm. D.Bsk)

3- 5355 Sayili Mahalli Idare Birlikleri Kanununun 8. Maddesi ile  Jeotermal Kaynakli Belediyeler Birligi Tüzügü’nün 7 nci maddesi geregince birlige  üye olunmasi ve Birlikte Belediyemizi temsil etmek üzere 3 asil 2 yedek üye seçilmesi hususunun görüsülmesi,( Imar ve Seh.D.Bsk.)

4- 4688 Sayili Kamu Görevlileri Sendikalari ve Toplu Sözlesme Kanununun 32. Maddesi geregince; Aydin Büyüksehir Belediye Baskanliginda çalisan Kamu Görevlilerinin Sosyal Denge Tazminati alabilmesi için Büyüksehir Belediye Baskani Özlem ÇERÇIOGLU’na yetkili sendika ile Toplu Sözlesme  Imzalama yetkisi verilmesi ve Sosyal Denge Tazminatinin ödenmesi hususunun görüsülmesi, (Insan Kayn ve Egt.D.Bsk)

5- Il Afet Acil Yardim ve Kurtarma Birligi Tüzügünün 7 nci maddesi geregince; birlikte Aydin Büyüksehir Belediye Baskanligini temsil etmek üzere  1 asil 1 yedek üye seçilmesi,(Yazi Isl.ve Kar.D.Bsk.)

6- Aydin Büyüksehir Belediye Baskanligi Birimlerin Çalisma Usul ve Esaslari Hakkindaki Yönetmeligin görüsülmesi, (Yazi Isl.ve Kar.D.Bsk.)

|