T.C. Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı(ASKİ) Genel Müdürlüğü Olağan Üstü Toplantısı

T.C.
AYDIN BÜYÜKSEHIR BELEDIYE BASKANLIGI
AYDIN SU VE KANALIZASYON IDARESI (ASKI) GENEL MÜDÜRLÜGÜ

Sayi  : 84948340  …. /06/2015

Konu: ASKI Olaganüstü Toplanti Daveti

Sayin:
  Büyüksehir Belediye Meclis Üyesi

Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi (ASKI) 3. Olaganüstü Genel Kurul Toplantisi 2560 Sayili Su ve Kanalizasyon Idaresi Kanunu’ nun 5.maddesi geregince asagidaki gündem maddesini görüsmek üzere 09 Haziran 2015 Sali günü saat 15.30’ da Güzelhisar Mahallesi Istiklal Caddesi No:4’de Büyüksehir Belediye Hizmet Binasinda bulunan Meclis Salonunda yapilacaktir.

Söz konusu toplantiya katilmanizi önemle rica ederim.

Evrim KARAKOZ
Büyüksehir Belediye Baskan V.

TEKLIF :
1-Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü (ASKI) 2015 Mali Yili Ücret Tarifesinde Ögrenci Yurtlari ile ilgili ücret tarifesi düzenlenmesi.

TOPLANTI  GÜNDEMINI INDIRMEK IÇIN TIKLAYINIZ