01.09.2008 Tarihli Belediye Meclisi Kararları

1. Belediye Meclisinin 07.08.2008 tarihli Agustos Ayi Meclis Toplantisinin II. Birlesimine ait zabit özetinin okunan haliyle kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

2. Büyük Menderes Havzasi Çevre Koruma Birligi’nin 29 Mayis 2008 tarih ve 14 sayili Meclis Karari ile Birlik Tüzügünün 4–9–17–21–22–23–24–26 ve 29. maddelerinde degisiklik yapildigi, yapilan tüzük degisikligi geregince Birlik Meclisinin yeniden olusturulmasi için Belediyemizi temsilen Meclis Üyesi Turgut ÖZCAN ve Aydin ÜNÜVAR’in Asil Üye, Halis HEKIMOGLU ve Alaattin DURMAZ’in Yedek Üye seçilmelerine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

3. 7 Eylül Mahallesi Mehmet Akif Caddesi üzerinde bulunan parka Gazeteci Yalçin ATA isminin verilmesi talebi anlasilmis olup; talebin uygun görülerek kabulüne toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

4. “9207 sayili yönetmeligin 30. maddesinin a bendinde “Hükümet binalari, hapishane ve islah evleri, her türlü mabet, dini kurum ve kuruluslarin yakininda denmesine karsilik Belediye Meclisinin 14/11/2005 tarih ve 197 sayili karariyla uzaklik mesafesinin 100 metre aranmasina” ; b bendine göre “Konaklama yerleri hariç olmak üzere otoyollari ve karayollarinin her iki tarafinda sinir çizgileri 200 metre; d bendine göre Resmi ve Özel Okul binalarina, ilk ve orta ögretim ögrencilerinin barindigi ögrenci yurtlari ile anaokullarina 100 metre olmasi sartlarina uygun olduklari görülen Ilimiz Merkez Ata Mahallesi, Orta Mahalle, Kurtulus Mahallesi ve Köprülü Mahallesi ile Ilimiz Merkez Mücavir alan sinirlari içerisinde bulunan Kocagür Köyü ve Pinardere Köyü mevkiilerindeki ekli listedeki isyerlerinin içkili yerler bölgesine dâhil edilmesine, içkili yerler bölgesi listesinin ve anilan yönetmelik hükümlerince hazirlanan içkili yerler bölgesi krokisinin tasdikine toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

|