02.06.2008 Tarihli Belediye Meclisi Kararları

1. Belediye Meclisinin 08.05.2008 tarihli Mayis Ayi Meclis Toplantisinin II. Birlesimine ait Zabit Özetinin kabulüne oybirligi ile karar verildi.

2. 2008 yili içerisinde özürsüz veya izinsiz olarak arka arkaya üç birlesime katilmadigi tespit edilen Meclis üyeleri Sait Inan SEKER, Senol UGUR ve M.Sadik ATAY’in savunmalari ayri ayri okunarak görüsülmüs olup; söz konusu savunmalarin kabulüne ve Belediye Meclis Üyeliklerinin devamina oybirligiyle karar verildi.

3. Belediyemizde 657 Sayili Devlet Memurlari Kanununa tabi Memuriyet Kadrolarinin 2008 yili sinif, unvan ve derece degisikligine dair düzenlenen Kadro Degisiklik Cetvellerinde sunulan 1. Sayili Cetvellerin iptal edilerek II.ve III Sayili Cetveldeki Kadro ihdaslarinin tasdikine oybirligiyle karar verildi.

4. Belediyemiz ile karsilikli olarak protokol imzaladigimiz kardes sehrimiz Romanya’nin Ramnicu Valcea sehri arasinda yapilan dostluk ve isbirligi anlasmasi çerçevesinde, 26 Temmuz–30 Temmuz 2008 tarihleri arasinda yapilacak olan tiyatro etkinliklerine katilmak üzere Belediye Sehir Tiyatrosu personelinin, Idarece belirlenecek 3 kisilik idari yöneticinin ve Belediye Meclis üyelerinden görevlendirilmesine, görevlendirilen personelin kanuni harcirahlarinin Belediye Bütçesinden mevzuata uygun olarak ödenmesine oybirligi ile karar verildi.

5. Belediyemiz tarafindan Adnan Menderes Mahallesinde yapimi tamamlanarak hizmete açilmasi planlanan Adnan Menderes Mahalle Konaginin saglik Hizmetleriyle ilgili olarak kullanilmak üzere 5393 Sayili Kanunun 75.maddesi göre Adnan Menderes Üniversitesi Tip Fakültesi Bashekimligi’ne 10 yil süreyle tahsis edilmesine Meclis Üyesi Sevket KAYA’nin red oyuna karsilik oyçokluguyla, tahsisle ilgili olarak yapilacak olan protokolün imzalanmasi hususunda Belediye Baskani Ilhami ORTEKIN’e yetki verilmesine oybirligiyle karar verildi.

6. 5393 Sayili Belediye Kanunu’nun 11. maddesi geregince Belediye sinirlarina uzakligi 5000 metrenin altinda olan yerlesim birimlerinin genel imar düzeni, temel altyapi, ulasim ve temizlik hizmetlerinden yararlanma durumlari dikkate alinarak Tepecik, Çestepe, Ovaegmir Belediyesi ile Yeniköy Muhtarliginin belediye sinirlari içine alinmasina toplantiya katilan üyelerin oybirligiyle karar verildi.

|